3a divisió FEF

La Jonquera va a la seva

3a divisió. L'equip d'Axel Vizuete va enllaçar dues victòries per primera vegada aquest curs. Els fronterers, que no han marcat mai més d'un gol, han guanyat els set partits per la mínima

La fórmula de l'èxit de la Jonquera aquesta temporada té segell propi, una mescla de solidesa defensiva i una màxima rendibilitat en atac que està aplanant el camí cap a la permanència a l'equip dirigit per Axel Vizuete. Una bona mostra d'això va ser la victòria del conjunt fronterer diumenge passat al camp de la Muntanyesa (0-1), la tercera del curs a domicili i la setena en total, totes per la mínima. I és que la Jonquera està sorprenent a tothom, ja que és l'equip menys golejador (12) i també el menys golejat (14), una combinació que ha permès als de Vizuete ocupar actualment la tretzena posició en la taula amb 30 punts (i encara amb un partit pendent). És a dir, que cada gol marcat ha donat a la Jonquera 2,5 punts, una autèntica bestiesa en aquest moment de la lliga.

Els davanters responen

La poca productivitat en atac que va tenir la Jonquera en el tram inicial del campionat va fer que el club reforcés la davantera amb quatre futbolistes –Juanpi, Aleix Feixas, Isma i Jorge Calvo, Toledo; també van marxar Coro, al Farners, i Henry, al Llagostera B–, quatre reforços que a poc a poc estan donant el rendiment esperat. De tots ells només Juanpi encara no ha vist porteria, mentre que en les últimes tres jornades han marcat Feixas (2-1 al camp de la Pobla), Isma (1-0 contra el Cerdanyola) i Toledo diumenge passat amb la Muntanyesa (0-1).

Toledo, gol i lesió

“Per a mi va ser molt important marcar el primer gol amb la Jonquera, vaig venir aquí per créixer com a futbolista, i la veritat és que m'han rebut molt bé i estic molt a gust en aquest club”, comenta Toledo, confiat que tant ell com l'equip en general aniran millorant d'aquí a final de curs: “En defensa som un bloc espectacular, i en atac hem tingut oportunitats de marcar més d'un gol en algun partit, però tot arribarà. Tenim bons davanters i només necessitem tenir una mica més de sort.” Toledo, de només dinou anys, va arribar a la Jonquera procedent del Pinatar Arena (grup 13 de tercera divisió), equip amb el qual va marcar vuit gols abans de fitxar pels fronterers. El davanter, però, es va lesionar a Nou Barris (va ser substituït al descans) i serà baixa uns deu dies per un trencament fibril·lar a l'isquiotibial.

ESPECTACULAR

2,5
punts
per gol marcat de la Jonquera (12 dianes), tretzè classificat amb 30 punts i encara amb un partit pendent.

TOT POSITIU

La Jonquera va sumar a Nou Barris el tercer triomf a fora amb el primer gol de Toledo

EL PROTAGONISTA

Hem tingut ocasió de marcar més d'un gol en algun partit, tot arribarà
Jorge Calvo, ‘Toledo'
davanter de la jonquera
Per a mi va ser molt important marcar el primer gol amb la Jonquera. M'han acollit molt bé i estic molt a gust

Isma ja ha tornat i Aleix Feixas fa passes endavant

En l'últim partit al camp de la Muntanyesa la Jonquera va tenir la baixa d'Ismael Lakhamy, que era a França per motius personals. El davanter s'havia compromès a tornar dilluns, però finalment va ser ahir quan Isma va retrobar-se amb els seus companys per continuar preparant el pròxim enfrontament, contra el Terrassa (dissabte a les 16 h a les Forques). A més, l'entrenador de la Jonquera, Axel Vizuete, també espera recuperar l'atacant Aleix Feixas, que està deixant enrere els problemes físics que el van apartar de l'últim partit de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)