Tennis

TENNIS

MASTERS DE LONDRES

Nadal enfila cap a les semifinals

Igual que havia fet el dia abans Roger Federer, el mallorquí Rafa Nadal va assegurar virtualment la seva classificació per a les semifinals del Masters, a Londres, en batre el servi Novak Djokovic per 7-5 i 6-2 en un partit que només va ser realment competit en el primer set. Nadal només podria veure perillar el seu accés a la lluita pel títol en cas de derrota demà contra Berdych i de victòria de Roddick contra el mateix Djokovic. Llavors hi hauria un triple empat a dues victòries que s'hauria de resoldre amb els sets a favor i en contra. El número 1 del món en fa prou amb guanyar un altre set per continuar lluitant per l'únic gran títol que li falta en el palmarès.

Nadal va donar mostres ahir que ha arribat a Londres físicament sencer i en el segon set va arraconar Djokovic, que va encadenar molts errors no forçats abans d'admetre la seva inferioritat en un segon set molt desigual.

LES DADES

Grup A
Berdych venç Roddick
7-5 i 6-2
Nadal venç Djokovic
7-5 i 6-3
Jugador PJ PG PP SF SC PT
R. Nadal 2 2 0 4 1
2
N. Djokovic 2 1 1 2 2
1
T. Berdych 2 1 1 2 2
1
A. Roddick 2 0 3 1 4
0
Ordre de joc
No abans de les 15.00 hores
R. Federer - R. Soderling No abans de les 21.00 hores A. Murray - D. Ferrer

Berdych no «llança» la raqueta

El txec Tomas Berdych, l'únic debutant en les finals de l'ATP, va refer-se de la derrota inicial contra Djokovic en el grup de Nadal i va batre Andy Roddick (7-5 i 6-3), que té un peu i mig fora del torneig. Roddick, que havia tingut dilluns contra les cordes Rafa Nadal, semblava tenir-ho tot a favor contra el txec, que ens últims partits sobre pista ràpida sempre havia perdut contra el nord-americà. Berdych va decidir imitar el joc agressiu de Roddick, amb pujades constants a la xarxa, i això li va permetre superar psicològicament Roddick, que tot i el suport del públic no va refer-se després de deixar escapar en el primer set un trencament que semblava cantat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)