Motociclisme

Últims comiats a Simoncelli

Motor. Les restes mortals del pilot van arribar ahir a Coriano, on avui s'obrirà la capella ardent i demà es farà el funeral. L'equip Gresini serà a Xest, on es farà un gran homenatge

Els veïns de Coriano, localitat natal de Marco Simoncelli, i els aficionats al motociclisme tindran l'oportunitat de donar l'últim adéu al pilot italià a la capella ardent que avui, de bon matí, s'obrirà al teatre comunal de la població. Les restes del difunt van arribar ahir a l'aeroport de Roma, en un vol en què anaven el pare i la xicota de Simoncelli, i també Valentino Rossi, amic personal del pilot i implicat en l'accident de diumenge. L'excampió del món va desmentir els rumors d'una possible retirada que circulaven després de la mort de Simoncelli. L'enterrament se celebrarà demà, a les tres de la tarda, i es farà de manera privada. Només podran accedir a la cerimònia els familiars i amics del pilot, els responsables del mundial, els companys d'equip i els pilots. Per evitar problemes de massificació, l'Ajuntament de Coriano ha fet una crida perquè s'evitin els desplaçaments fins a la localitat, ja que els seus carrers només poden absorbir 10.000 persones.

L'equip, a Xest

D'altra banda, l'equip de Fausto Gresini va confirmar ahir que viatjarà a Xest amb motiu de l'última prova de la temporada. Està previst que la comunitat del mundial aprofiti l'esdeveniment per homenatjar Simoncelli. Fonts de l'equip han assegurat que es muntarà el box de Moto GP, on s'exhibirà la moto del pilot, amb el dorsal 58, com a homenatge.

El que encara no està decidit, malgrat les informacions ja publicades, és si els pilots de l'escuderia (Hirosi Aoyama, de Moto GP, i Michele Pirro i Yuki Takahashi, de Moto 2) competiran en la prova. L'equip ho podria comunicar avui o després del funeral.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)