1a femenina

Per no perdre el costum

Les jugadores de Xavi Llorens no fallen i aconsegueixen la dotzena victòria consecutiva. Sònia, amb quatre gols, va ser la màxima golejadora

VALÈNCIA0

BARÇA8

Ja no és notícia que el Barça femení golegi. Ahir les jugadores de Xavi Llorens van assolir la dotzena victòria consecutiva i mantenen el seu avantatge de dos punts al capdavant de la taula.

Tot i així, a les blaugrana els va costar entrar dins del partit i no va ser fins al minut 20 que va arribar el primer xut entre els tres pals. A deu minuts del descans, Sònia va obrir la llauna amb una gran volea de fora l'àrea que abans d'entrar va tocar el pal. Amb l'1-0 tot va fer baixada. Abans del descans va arribar el segon: una gran passada d'Olga la va aprofitar Sònia per desfer-se de la portera visitant i marcar. En la segona part, només hi va haver una única direcció. El València va abaixar els braços i el Barça va anar acumulant gols en el seu marcador. Sònia Bermúdez no va fallar en la seva cita amb el gol i després dels dos gols de la primera en va fer dos més en la segona. Marta Unzué, Olga García –a porteria buida–, Vicky i Alba van marcar els altres gols.

BARÇA: Ràfols, Laura (Kenti, 55'), Mely, Marta Unzué, Melanie, Montse (Guti,55'), Marta Corredera (Alba Aznar, 66'), Miriam Dieguez, Vicky Losada, Sònia Bermúdez i Olga García (Karol, 66'). VALÈNCIA: Maria José, Concepción, Ivana (Raquel, 57'), Gemma (Paula, 78'), M. Martí, Maria, Marta, Maria José Llavata, Marta Peña, Ana i Nayadet. GOLS: 1-0 (35') Sònia Bermúdez. 2-0 (44') Sònia Bermúdez. 3-0 (55') Marta Unzué. 4-0 (58') Olga García. 5-0 (62') Sònia Bermúdez. 6-0 (66') Sònia Bermúdez. 7-0 (71') Vicky Losada. 8-0 (74') Alba Aznar. ÀRBITRE: Santiago López.