Més bàsquet

Cara i creu per al València i el Gran Canària

Eurocopa. Els valencians van guanyar el Lukoil (83-59), mentre que els canaris van caure estrepitosament contra el Banvit (79-54)

El València Basket continua amb possibilitats de continuar endavant en l'Eurocup després de vèncer amb contundència el Lukoil Academic. Els homes de Paco Olmos van ser molt superiors en tot moment, però va ser en el tercer període que van trencar el partit definitivament amb un parcial demolidor de 31-12 que els atorgava una diferència a favor de 26 punts al final del tercer període (62-36). El millor de l'equip valencià i del partit va ser Thiago Splitter, que amb 18 punts, 8 rebots i 22 de valoració va jugar el seu últim partit abans de marxar cap a l'NBA. Per això el club va decidir homenatjar el pivot brasiler abans del partit per la seva aportació a l'equip. “Ara puc tornar a San Antonio amb molt bon gust de boca”, va manifestar.

L'altre equip de l'ACB en aquesta competició, el Gran Canària, que va ser l'últim rival del Barça Regal diumenge passat, va deixar escapar una bona oportunitat per sentenciar la seva continuïtat en la competició. L'equip de Pedro Martínez va sortir escaldat de la seva visita a la pista del Banvit turc, que, a més, li va recuperar la diferència de punts del partit d'anada. Aleshores, el conjunt canari havia guanyat per 24 punts de diferència (85-61). Bajramovic (14 punts i 25 de valoració) va ser un autèntic malson.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)