Motociclisme

Márquez és operat amb èxit de la vista

Motor. El pilot de Cervera va tenir l'accident que no li va permetre lluitar pel títol de Moto 2 a l'octubre a Malàisia

El pilot de Moto 2 Marc Márquez (Catalunya Caixa Repsol) va ser operat ahir de la vista pel doctor Bernardo Sánchez Dalmau a l'hospital Clínic de Barcelona, i va rebre l'alta hospitalària el mateix dia per poder iniciar la recuperació al seu domicili. Després de la intervenció, els serveis mèdics van afirmar que l'operació havia estat un èxit i que a partir d'ara el pilot ja podrà començar la seva recuperació a casa seva: “Tot ha anat de manera satisfactòria. Ja se li ha donat l'alta perquè pugui iniciar la recuperació al seu domicili.”

Márquez va ser operat de la lesió a l'ull dret que arrossegava des del 21 d'octubre passat, quan va tenir una forta caiguda en els entrenaments lliures del Gran Premi de Malàisia que el va privar de tota opció d'obtenir el títol de Moto 2 que s'estava disputant aferrissadament amb l'alemany Stefan Bradl. Després de l'accident, Márquez va anar recuperant la visió de manera gradual, però sense arribar a l'estat òptim necessari per pilotar a nivell professional. Després de consultar diversos especialistes i coincidir que un cop estabilitzada la visió s'havia de passar pel quiròfan, es va decidir a realitzar aquesta petita intervenció.

En els propers dies, Márquez haurà de fer repòs i començar la recuperació. Els primers entrenaments de pretemporada de Moto 2 estan previstos del 8 al 10 de febrer al circuit Ricardo Tormo de Xest (València), i no es descarta la seva presència. La decisió es prendrà a finals de mes depenent de l'estat del pilot i després de consultar amb els especialistes, tot i que ara mateix sembla molt just que hi pugui arribar a temps.

8
de febrer.
És el primer dia d'entrenaments oficials de pretemporada, al circuit de Xest
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)