Seleccions

El mundial sub-23 pren forma

Corfbol. La federació internacional confia que el torneig serà un èxit i confirma que tots els partits del campionat, del 12 al 20 l'octubre, es jugaran al Pavelló Olímpic de la Vall d'Hebron

El belga Frank Buvens, membre del comitè executiu de la Federació Internacional de Corfbol (IKF), ha confirmat en una entrevista al web de la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes que tots els partits del campionat del món de corfbol sub-23, que es jugarà a Barcelona, es disputaran al Pavelló Olímpic de la Vall d'Hebron. La idea inicial de fer servir el Pavelló de la Mar Bella ha quedat descartada perquè la il·luminació no era adequada.

Per Buyens, que ha visitat les instal·lacions del mundial, organitzar la competició a la capital catalana serà molt positiu: “La ciutat és una de les més visitades del món. Per tot plegat, és absolutament vital aprofitar l'oportunitat de fer popular el corfbol a través de la marca Barcelona. Als esportistes els entusiasma venir aquí, per això cada selecció intentar portar el seu millor equip i el nivell de la competició augmentarà.” Buyens també parla de les possibilitats de la selecció nacional en el campionat: “És l'equip que més ha progressat des dels inicis. Va complicar molt la vida al segon millor equip del món, Bèlgica, en les semifinals del mundial, i això té molt de mèrit.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)