2a divisió A

Dinàmiques contraposades

El Barça B vol mantenir la ratxa al Mini, on no perd des del 16 d'octubre, contra un Hèrcules en hores baixes

Amb Dos Santos sancionat i Muniesa, Gustavo i Ilie lesionats, Eusebio haurà d'improvisar per completar el centre del camp

Tot i la derrota de la darrera jornada a Riazor, l'optimisme en el si del Barça B segueix intacte. L'equip reposa tranquil en la taula, a onze punts del descens, i la ferida per la mala ratxa al Miniestadi de l'inici de la temporada ja ha cicatritzat, amb tres victòries seguides i vuit sense perdre. El joc, a més, tot i les baixes constants, segueix en clara progressió. Per tots aquests motius, Eusebio és optimista de cara al partit d'aquest vespre, en què visitarà el Mini un dels teòrics aspirants a l'ascens, l'Hèrcules. “Tenim confiança. Afrontem el partit amb la seguretat que estem treballant bé”, va declarar el tècnic després de l'entrenament d'ahir.

Al davant hi haurà un Hèrcules que passa el pitjor moment de la temporada, després d'una ratxa de només 14 punts en les últimes 14 jornades, uns números més sorprenents si s'escau tenint en compte que els alacantins en van sumar 28 en les 11 primeres jornades, bagatge que el va convertir en el líder destacat de la categoria. L'equip de Mandiá, a més, ha perdut la solidesa defensiva que el caracteritzava en l'inici del curs, en què era missió impossible marcar-li més d'un gol, situació que es va allargar fins a la jornada 15. “Vull manifestar que estic molt orgullós dels meus jugadors. Ells ens han dut des de zero fins on som ara i estic segur que al final estarem entre els millors”, va dir Mandiá, que tot i l'estil de joc dels blaugrana no pensa variar el del seu equip, fent de la possessió de la pilota el principal objectiu per endur-se els tres punts del Miniestadi.

Bones i males notícies

Respecte al partit del cap de setmana passat, Eusebio podrà alinear Montoya i Bartra, que van ser baixa contra el Deportivo perquè estaven convocats per Pep Guardiola. En canvi, però, el tècnic del filial blaugrana no podrà disposar de dues peces clau de l'equip, Muniesa, baixa per unes molèsties a l'adductor esquerre, i Jonathan dos Santos, sancionat per l'expulsió de Riazor. “És una pena, però tenim altres jugadors que ja han jugat en aquesta posició i que ho poden fer bé”, va afirmar Eusebio, que amb Ilie lesionat i amb Gustavo encara sense ritme competitiu, haurà d'improvisar en la posició del pivot defensiu, on segurament jugarà Martí Riverola.

El tècnic recupera Montoya i Bartra, que es van perdre el duel de Riazor perquè estaven citats per Guardiola

LA FRASES DELS TÈCNICS

Les crítiques formen part del futbol. Estic segur que al final estarem entre els millors
Juan Carlos Mandiá
entrenador de l'hèrcules
L'equip està animat. Afrontem el partit amb la seguretat que estem treballant bé
Eusebio Sacristán
entrenador del barça b
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)