L'Aragó estronca la ratxa dels vallesans

Handbol. El Fraikin Granollers va perdre el primer partit en la segona volta de l'Asobal

GRANOLLERS30

El Fraikin Granollers, animat per un nombrós públic, va encaixar la primera derrota de la segona volta en un partit irregular contra un Caja 3 Aragó que continua invicte. Els vallesans van portar el pes durant la primera meitat manant en atac i sòlids en defensa gràcies a un encertat Gonzalo. Però en els últims minuts van acusar les accions d'inferioritat i el cansament i no van poder frenar un rival que va firmar un parcial de 0 a 4 per capgirar el resultat i arribar al descans amb avantatge (15-17).

El Fraikin va sortir embalat del vestidor i va empatar ràpidament. La reacció, però, va ser foc d'encenalls, en part per les decisions arbitrals i en part pel fet de tenir menys banqueta que el rival.

FRAIKIN GRANOLLERS: Gonzalo, Blanxart, Malasinkas (8), Raigal (2), Campos (4), Nenadic (3) i Grundsten (7) –equip inicial–; Pujol, Capdevila, Pérez, Solé (1), Manel, Félez (3) i Tomas (2). CAJA 3 ARAGÓ: Malumbres, Sorli (3), Maqueda (6), Val (1), Grebenar (1), Masachs (2) i García (3) –equip inicial–; Humet (4), Penon, Demetrio Lozano (4), Vigo (5), Pablo, Cartón (3) i Postigo (2). PARCIALS: 4-4, 7-5, 9-9, 13-12, 14-14, 15-17 (descans), 19-19, 19-22, 21-26, 23-28, 26-31 i 30-34 (final). ÀRBITRE: Álvarez i Bustamante. PÚBLIC: 2.450 espectadors a l'Olímpic de Granollers.