Atletisme

Castillejo liderarà la selecció catalana

Estatal de cros. El fondista de Viladecans encapçala un equip que ha marcat la pauta les últimes temporades

El campionat estatal de pista coberta a Sabadell ja és història i aquesta setmana serà el torn del cros, al parc fluvial de Viesques, a Gijón. La federació catalana ja ha confeccionat la selecció que diumenge afrontarà la cita en una especialitat en què els corredors del país han marcat la pauta en les últimes temporades, amb cinc dels sis últims títols en categoria masculina i cinc de consecutius en la femenina. Carles Castillejo (Adidas), amb vuit victòries catalanes en el seu palmarès i que ha fet un salt espectacular i reeixit en les proves en ruta, tindrà la responsabilitat de liderar l'equip masculí. Aquest cop serà baixa el lleidatà Ayad Lamdassem, vigent campió estatal i doble subcampió europeu, que ahir mateix va volar rumb al Japó, on diumenge farà el seu debut en la marató del llac Biwa. La resta de l'equip el conformen Ilias Fifa, Khalid El Aamri –cada selecció pot tenir un màxim de dos corredors estrangers–, Marc Roig, Jordi Comas, Pol Guillen, Manuel Salvador i el ja nacionalitzat Driss Lakhouaja.

En l'equip femení destaca la presència de Gema Barrachina, que va estrenar el seu palmarès en el cros de Mataró, Lídia Rodríguez, Jacqueline Martín, Judit Pla, Míriam Ortíz i Eva Arias, que dissabte va aconseguir el subcampionat estatal de 3.000 m en pista coberta a Sabadell.

Sèniors masculins
Carles Castillejo (Adidas), Jordi Comas (FC Barcelona), Khalid El Aamri (Colibrí Guadalajara), Ilias Fifa (FC Barcelona), Pol Guillen (FC Barcelona), Driss Lakhouaja (AA Catalunya), Marc Roig (Laietània) i Manuel Salvador (ISS l'Hospitalet).
Sèniors femenines
Eva Arias (València TiM), Gema Barrachina (València TiM), Jacqueline Martín (FC Barcelona), Míriam Ortíz (AA Catalunya), Judit Pla (Santutxu) i Lidia Rodríguez (Santutxu).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)