Més bàsquet

Fins a l'últim minut

Eurocopa. Last 16. Emoció fins al final per determinar el quadre de quarts, amb victòries del Lokomotiv i del Lietuvos en els darrers segons de partit. Buducnost i Nymburk també entren

No va haver-hi treva i els últims dos equips classificats per als quarts de final no es van conèixer fins als darrers segons dels partits que es jugaven a Krasnodar i Treviso. Van ser el Lokomotiv de Bozidar Maljkovic i el Lietuvos d'Aleksandar Dzikic els que van cloure el dia amb celebracions. En els altres grups on encara hi havia coses en joc, el Buducnost –serà el rival del València– i el Nymbruk txec van avançar una ronda que començarà el dimarts que ve, dia 20 de març.

Al grup L va haver-hi tres equips que fins al darrer instant podien classificar-se. El Benetton sabia que seria primer de grup o no seria i, en un partit en què mai va haver-hi marges superiors als cinc punts llevat del resultat final, va caure contra el Lietuvos. Marcus Goree va errar un triple a 51 segons amb 72-76 que va resultar clau. Gran Seibutis (20 punts) en la segona meitat. El Benetton de Djordjevic era l'únic dels equips que ahir es jugaven l'accés als quarts que podia repetir la fita assolida la temporada passada. Mentrestant, a Krasnodar, triomf agònic del Lokomotiv que, tot i situar-se 31-16 a l'inici del segon quart, ho va passar malament contra l'Alba Berlín, si bé mai va anar al darrere en el marcador. Massey –23 punts, 12 rebots i 37 de valoració– no va fallar i va liderar els seus.

El Riga no hi arriba

En els altres dos grups, els creuaments van definir-se després de la derrota del Riga i del triomf del Buducnost. Tots dos jugaven a casa, i tant letons com montenegrins sabien que amb un triomf assolirien els respectius segons llocs. No va fallar el Buducnost, que serà el rival del València, després de derrotar un Novo Mesto que encara conservava mínimes esperances amb 14 punts de Nikola Ivanovic i de Bojan Krstovic. En canvi, el Riga no va poder amb el València. Va manar durant tota la primera meitat i fins ben entrat el tercer quart (42-41), però la qualitat dels taronges va impedir-los i va fer bo l'incontestable triomf del Nymburk a la pista d'un decebedor, en aquesta fase, Gravelines. En el grup K, el Banvit turc va ser el primer equip en derrotar l'Spartak enguany a Europa, però no li va servir de res.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)