Sabadell

Sabadell

Eficàcia a les dues àrees

Pablo Ruiz i Manu Lanzarote s'han convertit en les dues referències de l'equip a la defensa i l'atac, respectivament

El partit de dissabte passat va confirmar una tendència creixent en les últimes jornades: ells tenen gran part de ‘culpa' en la recuperació del seu equip

Dins la gran tasca que va fer tot l'equip dissabte passat contra el Deportivo es poden destacar moltes individualitats. L'eterna actuació de De Navas, el retorn de Juanjo, la recuperació de Puigdollers, la feina fosca de Baha... Però per sobre de tots aquests detalls, el partit contra el Dépor va suposar l'enlairament de dues figures que fa jornades que brillen. Pablo Ruiz i Manu Lanzarote són els dos referents, a la defensa i l'atac, d'un equip que ha sabut reaccionar a una important crisi de resultats.

De fet, el central sevillà s'ha convertit en la peça que necessitava el Sabadell a l'eix de la defensa. Després d'una època en què el conjunt de Carreras patia molt al darrere i que la connexió entre Olmo i Toni Lao no era la desitjada, Pablo Ruiz va arribar a la titularitat en la jornada 17 contra l'Elx per no abandonar-la. “Ens està donant una solidesa defensiva molt important i això provoca que no calguin tants gols per aconseguir victòries com passava al principi”, afirma Manu Lanzarote del seu company a la rereguarda. De fet, la connexió amb Jesús Olmo, que afirma que “està sent espectacular”, cada cop s'està afermant més: “Pablo i Jesús [Olmo] estan molt ben coordinats defensivament i en la sortida de pilota i és tot un luxe tenir-los de centrals”, afegeix l'extrem de Sant Adrià.

Màxim golejador de l'equip

Els registres que ofereix Lanzarote al seu equip han provocat que es converteixi en el màxim golejador de l'equip encara que no juga com a davanter centre. Els seus gols –els dos últims de falta– han donat sentit a la gran tasca defensiva que ha fet l'equip en els últims cinc partits, en què ha anotat tres dianes. “La seva ratxa golejadora ens està anant genial. En futbol, el més difícil és fer gols i a la llarga segur que els seus gols ens faran guanyar molt més punts com de moment ens està passant”, diu Pablo Ruiz sobre Lanza que està gaudint de la confiança de l'entrenador amb més de 2.000 minuts disputats en 25 de 26 titularitats. “Sempre és important que un company tingui un any afortunat de cara a porteria”, afirma el veterà central.

Renovació

El club ha començat a engegar els contactes per les renovacions i ja hi ha hagut els primers amb Lanzarote. “Fins al maig o el juny no prendrem cap decisió. Per anar-me'n a un club de la mateixa categoria que el Sabadell, i que no compleixin els contractes, prefereixo estar a casa a gust i feliç”, va dir el jugador a COM Ràdio.

Futbol total
Encara que les demarcacions condicionen el rol d'especialista defensiu i golejador a aquests dos jugadors, també col·laboren en altres tasques. Lanza és una peça clau en la primera línia de pressió defensiva i Pablo Ruiz col·labora activament en l'elaboració de la jugada ofensiva.
8
dels 9 gols que ha marcat
han servit perquè l'equip puntuï.
12
partits
ha disputat Pablo Ruiz aquesta temporada i amb ell, el Sabadell no ha conegut la derrota.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)