Hoquei sobre herba

Doble enfrontament entre l'Egara i el RC Polo en el sorteig de copa

Hoquei sobre herba. El Club de Campo, defensor dels dos títols, debutarà contra el Júnior en la competició femenina i contra el CH Complutense, en la masculina

El sorteig de quarts de final de la copa del Rei i de la Reina, que es va celebrar ahir a la tarda a les instal·lacions de la federació d'hoquei sobre herba a Madrid, va propiciar un doble duel català entre el Club Egara i el RC Polo en les dues categories. En el torneig femení, els altres dos components catalans el CD Terrassa, tercer en la lliga, i l'Atlètic Terrassa, sisè, s'enfrontaran amb l'Alcalá i la Real Sociedad respectivament; mentre que el vigent campió, el Club de Campo, buscarà el seu cinquè trofeu consecutiu jugant contra el FC Júnior. En el torneig masculí, complementaran el quadre els equips catalans de l'Atlètic Terrassa, líder provisional en la lliga, contra el RS Tenis i el CD Terrassa contra el CH Pozuelo, mentre que el vigent campió, el Club de Campo, s'enfrontarà amb el Complutense.

La copa de la Reina tindrà lloc del18 al 20 de maig a les instal·lacions del Club de Campo, amb la lliga ja acabada (13 de maig), mentre que el Pozuelo serà l'encarregat d'organitzar la copa del Rei que es disputarà del 11 al 13 de maig també amb la competició de la regularitat ja resolta (29 d'abril).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)