Motociclisme

L'ascensor funciona

Motor. Àlex Rins, campió del CEV, debutarà en el mundial de Moto 3 amb l'equip Monlau Estrella Galicia, que tindrà un equip júnior en l'estatal

L'últim campió de 125 cc del CEV, Àlex Rins (Barcelona, 1995), juntament amb el portuguès Miguel Oliveira (Almada, 1995), seran els pilots de l'equip Monlau Estrella Galicia 0,0, que es va presentar ahir i que disputarà el mundial de Moto 3 amb dues Suter-Honda. L'equip serà dirigit per Emili Alzamora, que és el nexe d'unió d'aquesta piràmide formativa que encapçala ara mateix Marc Márquez, subcampió del món de Moto 2. El pilot de Cervera va apadrinar la presentació. Amb el patrocini comú de Catalunya Caixa i Repsol, queda clara la continuïtat del projecte.

A més, l'equip tindrà una formació júnior en el CEV, amb quatre pilots més que també van ser presents en l'acte, Àlex Márquez, María Herrera, Francesco Bagnaia i Lorenzo Baldassarri. En aquest cas, la màquina serà una Honda NSF250R. Márquez, a més, debutarà en el mundial en el GP d'Espanya a Jerez (29 d'abril) amb una invitació. I en tindrà més.

PROTAGONISTES

M'estic recuperant de l'espatlla i els test de Jerez són molt importants. Gràcies per confiar en mi, espero no decebre
Àlex Rins
Fa pocs anys era jo qui estava en aquest acte. Que ho aprofitin. Aprendre a Monlau és el millor que hi ha
Marc Márquez
Tenim ganes que els protagonistes siguin només els pilots. Confiem a recollir els fruits d'aquest treball
Emili Alzamora

Beques per iniciar-se entre sis i nou anys

La Federació Catalana de Motociclisme ha obert per vuitè any la convocatòria per a les beques RACC de Promo Velocitat 2012, destinades a nenes i nenes entre 6 i 9 anys que es vulguin iniciar en el motociclisme de velocitat. Els que surtin escollits rebran ajuda econòmica i de material que els proporcionarà totes les eines necessàries per poder competir en la copa Catalana de Promo Velocitat sense que el cost econòmic sigui un inconvenient insalvable: cessió o adquisició de la moto, cursos de formació, indumentària i inscripcions.

Les categories en què podran prendre part seran la Promo RACC 50, per a nens d'entre 7 i 9 anys, i la d'Iniciació RACC de Minimotos (6 i 7 anys). D'aquests campionats, han sortit la immensa majoria de pilots catalans que ara disputen el mundial i el CEV. La jornada de selecció serà el 31 de març i cal reservar plaça a la federació catalana (93 415 11 84 o premsa@fcm.net) abans del dia 28.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)