Tennis

Nadal i Federer albiren el seu 28è cara a cara

Tennis. Els dos jugadors busquen avui la classificació per a semifinals, en què es tornarien a veure les cares en un duel que ja és mític

Rafa Nadal (2) i Roger Federer (3) buscaran avui un lloc en les semifinals del torneig d'Indian Wells, després d'aconseguir la classificació la matinada de dimecres a dijous. El jugador mallorquí es va imposar a l'ucraïnès Alexandr Dolgopolov per 6-3 i 6-2, mentre que el suís va tenir més feina contra el brasiler Thomaz Bellucci, a qui va derrotar en tres sets (3-6, 6-3 i 6-4).

Si superen els partits d'avui (Federer, contra Juan Martín del Potro i Nadal, contra David Nalbandián), els dos jugadors es tornaran a veure les cares en un partit apassionant de semifinals. Seria el 28è enfrontament entre ells i la reedició d'un duel que ja ha esdevingut clàssic en la història del tennis. El jugador mallorquí domina clarament el balanç entre tots dos, amb divuit victòries per només nou del jugador suís. Tant Federer com Nadal ja saben què és guanyar en el torneig californià. El suís té tres títols (2004, 2005 i 2006) i el mallorquí, dos (2007 i 2009). Mai, però, han coincidit en aquest torneig. Ahir a la nit va accedir a semifinals el número u del món, Novak Djokovic, que va derrotar Nicolás Almagro (6-3 i 6-4). El seu rival serà el vencedor del partit entre John Isner i Gilles Simon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)