Barça

Retrobament amb un líder complicat

Vells coneguts. Quatre jugadors del Milan han vestit la samarreta del Barça: Maxi López, Van Bommel, Zambrotta i Zlatan Ibrahimovic

El Milan tornarà a posar-li les coses molt difícils al Barça de Pep Guardiola, amb el qual ja es va trobar en la fase de grups. Els catalans van superar l'equip de Massimiliano Allegri en la classificació, però van haver de suar. Aquesta vegada, però, els italians –un dels clubs més experimentats del continent, amb set copes d'Europa– arriben en un moment millor que a principi de temporada. Els rossoneri són líders de la lliga amb quatre punts d'avantatge respecte al Juventus, amb el qual es jugarà l'accés a la final de la copa. Malgrat el bon moment que passa el Milan, Allegri està tenint problemes per confeccionar l'onze titular en les darreres setmanes. I és que, ara mateix, el tècnic italià té fins a deu futbolistes de baixa per lesió o malaltia, com Cassano. L'exmadridista va tornar a tocar pilota a principis d'aquest mes després de ser operat el novembre passat d'una isquèmia cerebral.

La llista de baixes, per tant, és llarga, però Allegri en podria disposar ja de la gran majoria per enfrontar-se amb el Barça. Els primers a tornar van ser Maxi López i Gennaro Gattuso –recuperat d'una afectació al nervi òptic–, que ahir va entrar en la llista de convocats per jugar contra el Parma. També es preveu que puguin reaparèixer ben aviat Robinho, Seedorf i Boateng, clau en el Milan d'Allegri. Nesta, Pato i Flamini, i fins i tot el lateral Abate, l'últim a caure, podrien tornar abans d'enfrontar-se amb els de Guardiola, tot i que és possible que el tècnic italià els reservi per al partit de tornada al Camp Nou.

Ibra, aquest cop sí


A les files del Milan hi ha quatre futbolistes que han passat per la disciplina del Barça, entre ells, Zlatan Ibrahimovic. El davanter no va jugar en el partit de la lligueta al Camp Nou per una lesió a l'adductor, però sí el matx de San Siro. Per tant, el 3 d'abril, Ibra podria retrobar-se amb l'afició culer.

A més del suec, també es trobaran amb el seu exequip Gianluca Zambrotta, que va jugar dues temporades al Barça, l'holandès Mark van Bommel, que només va ser blaugrana un any –i va ser titular en la final de la Champions a París– i l'últim a arribar a Itàlia, Maxi López. L'argentí està cedit fins a final de temporada pel Catània.

Qui també podria retrobar-se amb el Barça és Adrià Carmona. Format a la Masia, el d'Igualada juga des de l'estiu passat al filial rossoneri i ha entrat en alguna llista del primer equip, com en la d'ahir, per jugar avui contra el Parma.

IBRAHIMOVIC

El suec tornarà al Camp Nou per primer cop des que va marxar del Barça

LESIONATS

Deu jugadors tenen problemes físics però estar recuperats pel creuament
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)