Més futbol

Un àrbitre perd els papers

2a catalana. El col·legiat del grup 5è Francisco del Olmo va pujar a la graderia després del partit i va agredir un aficionat de la Seu d'Urgell

La desafortunada notícia de la jornada va ocórrer a l'Aixovall, on s'estava disputant el partit entre l'Andorra i la Seu d'Urgell. L'incident, però, va produir-se fora del temps reglamentari i va tenir com a protagonista l'àrbitre del partit, Francisco del Olmo, que va ser increpat al final del matx per una sèrie d'aficionats que li recriminaven haver xiulat un penal al llindar de l'acabament que havia donat la victòria al conjunt andorrà. Després d'una primera picabaralla, membres de l'Andorra van aconseguir entrar-lo als vestidors, però moments després ell mateix va reiniciar l'embolic anant a buscar els aficionats a la grada. L'incident es va saldar amb un aficionat amb un tall al llavi. La Seu informarà dels fets la federació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)