Espanyol

Torneu-la a tocar, nois!

Pochettino tornarà a confiar avui contra els càntabres en la davantera que va golejar el Rayo

L'Espanyol es juga en set dies les opcions europees amb tres partits per disputar: Racing, Betis i Màlaga

L'Espanyol va sublimar el seu estil de joc contra el Rayo Vallecano. Una golejada (5-1) que ha carregat de confiança l'equip per a aquest decisiu tram final de temporada. Els deixebles de Pochettino van desplegar un joc letal, fluid i amb una destresa quirúrgica en els últims metres. La tristor del Bernabéu va quedar sepultada i tothom mira amb optimisme el futur. Ara, els blanc-i-blaus afronten una setmana decisiva trufada amb tres partits. El primer capítol serà contra el Racing de Santander, dijous aniran a Sevilla per jugar davant el Betis i tancaran el periple, un altre cop a Cornellà, enfrontant-se al Màlaga. Aquest tres partits marcaran els objectius reals de l'Espanyol per lluitar per Europa. La plantilla s'ha conjurat per sumar els nou de nou i convertit aquesta setmana d'aires primaverals en fantàstica. El full de ruta per aconseguir-ho passa per tornar a mostrar la imatge depredadora i sense concessions al rival de què van fer gala davant del Rayo. El Racing és a priori una víctima propiciatòria per als interessos dels blanc-i-blaus. Els càntabres acaben de canviar de tècnic, el tercer de la temporada, i només han sumat dos punts dels últims quinze en joc. Malgrat el seu estat comatós i estar ensorrats en llocs de descens, al Racing li senta bé jugar contra els blanc-i-blaus, amb els quals només ha perdut una vegada en els últims sis enfrontaments.

Pochettino tornarà a apostar per la mateixa davantera que va esmicolar el Rayo Vallecano: Verdú a la mitja punta portant la batuta de l'equip amb Coutinho i Sergio García a les bandes i Uche com a referència ofensiva. Aquest quartet està en una forma òptima i el tècnic espanyolista no és dels que regalen la titularitat a qualsevol. Si aquests davanters segueixen funcionant, l'argentí no els mourà de l'onze titular. Els Weiss, Rui Fonte, Álvaro o Pandiani hauran d'esperar la seva oportunitat a la banqueta. La defensa també es mantindrà invariable respecte a l'últim partit, tot i l'alta de Raúl Rodríguez. Les úniques variants seran al doble pivot, on Forlín tornarà a l'onze pel sancionat Baena i formarà parella amb Romaric.

Per la seva part, el conjunt d'Álvaro Cervera intentarà apurar les seves opcions de sortir del descens després de les derrotes de l'Sporting i el Vila-real que han compactat encara més la zona baixa de la taula. El tècnic del Racing podria introduir diverses variants després de la seva estrena a la banqueta davant del Barça.

FULL DE RUTA

L'Espanyol vol repetir l'estil de joc que va exhibir contra el Rayo Vallecano

CONJURA COL·LECTIVA

La plantilla s'ha promès sumar els nou punts que hi ha en joc aquesta setmana decisiva
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)