2a divisió FEF

Quim Araujo dóna la victòria al Sant Andreu

2a divisió B. L'exjugador de la Muntanyesa, titular set jornades després, va fer l'únic gol del partit a 17 minuts del final i poc després de l'expulsió del visitant Juanma (65')

DÉNIA0

SANT ANDREU1

Després de tres jornades sense guanyar, el Sant Andreu va retrobar-se ahir amb la victòria gràcies a un gol a disset minuts del final de Quim Araujo, que curiosament tornava a la titularitat després de set setmanes.

Xavi Jiménez, en el primer quart de joc, va ser el primer a avisar amb una rematada que va sortir vorejant el pal, després d'una bona combinació entre Marc i Edgar. I va ser Pifarré qui va posar la rèplica primer amb un xut massa tou després d'una assistència de Gregory (25') i després amb un xut alt des de la frontal (27'). Un minut després, una bona acció d'atac dels de Piti Belmonte, en què van participar Xavi Jiménez, Edgar, Nakor Bueno i Quim Araujo, va acabar amb un xut desviat de l'exjugador de la Muntanyesa, amb bicicleta inclosa. L'oportunitat més clara del Sant Andreu en la primera part, però, la va tenir Nakor Bueno, que després d'una bona centrada per baix des de l'esquerra de Quim Araujo va estavellar la pilota al pal (32'). I dos minuts després Pifarré, molt actiu per l'esquerra, va posar una pilota d'or a Gregory, que va rematar de cap fora per poc. I a set minuts del descans, un atent Morales, que tornava ahir a la porteria en detriment de Pau, va evitar la rematada de Pifarré amb una ràpida sortida.

Ja en la segona part, el Dénia va perdonar en un ràpid contraatac 3x2, que va acabar amb una vaselina de Gregory que Fran Grima va salvar sota els pals (58'). I poc després es va produir una de les accions clau del partit, amb l'expulsió de Juanma, que havia entrat al terreny de joc en el minut 46 en el lloc de Pau Franch i en dos minuts (63' i 65') va veure dues grogues, la segona per haver colpejat Carroza amb el colze en un salt. Amb Pau Franch a la banqueta i Juanma expulsat, el Dénia perdia força en atac i va fer una passa enrere. El Sant Andreu ho va aprofitar i en el minut 73 Quim Araujo va enviar la pilota al fons de la xarxa amb una excel·lent rematada de cap arran d'un servei de falta des de l'esquerra executat amb precisió per Marc Martínez. L'exjugador del Roquetes, amb un gran xut des de la frontal que anava a l'escaire, va fer lluir poc després Iván Vidal, que va posar una mà increïble per evitar el gol (81'). D'aquí al final, i amb el partit trencat, el Dénia va intentar aconseguir l'empat i en un contraatac el Sant Andreu va estar a punt de fer el segon, però Rubén va xutar massa creuat (87').

SANT ANDREU: Morales, Fran Grima, Moyano, Borja, Rubén, Nando (Carroza, 64'), Marc Martínez, Xavi Jiménez, Nakor Bueno (Arnau, 57'), Quim Araujo (Luis Blanco, 80') i Edgar. DÉNIA: Iván Vidal, Víctor Gomis, Eloy Pomar (Ballester, 37'), Piccolo, San José, Chumillas (Manu, 75'), Juan Carlos, Dani González, Gregory, Pifarré i Pau Franch (Juanma, 46'). GOLS: 1-0 (73') Quim Araujo. ÀRBITRE: Ripoll Solano. T.G.: Als locals Moyano, Marc i Quim Araujo, i als visitants Víctor Gomis, Eloy Pomar, San José, Piccolo i Ballester. T.V.: Al visitant Juanma (65') per doble groga.