3a divisió FEF

L'Amposta reacciona després de quatre derrotes seguides

Òscar, dos gols. El davanter va entrar en el minut 60 i va donar la victòria a l'equip local

AMPOSTA3


CASTELLDEFELS1


AMPOSTA: Diego, Manel, Puig (Deiber, 56'), Cesc, Domínguez, Víctor, Becerra (Àngel, 90'), Ramon, Sergi José (Òscar, 60'), David i Dani.

CASTELLDEFELS: Tato, Joel, Amantini, Alberto García, León, Jorge Sánchez, Montilla (Javi Sánchez, 52'), GIlberto (Édgar Doblas, 80'), Amir (Javi Rodríguez, 58'), Sasha i Navarro.

GOLS: 1-0 (22') Domínguez. 1-1 (58') Sasha. 2-1 (77') Òscar. 3-1 (92') Òscar.

ÀRBITRE: Casas López. T.G.: als locals Ramon, Cesc i Manel, i als visitants Amantini, Joel, Navarro, Jorge Sánchez, Alberto García i Tato.

COMENTARI: L'Amposta no es vol donar per vençut i ahir va obtenir una victòria que el manté viu –malgrat que a set punts de la zona de permanència– després de quatre derrotes consecutives. Després d'uns primers minuts igualats, els locals van començar a portar la iniciativa i van crear molt de perill abans del primer gol, obra de Domínguez en rematar de cap des del segon pal un córner servit per David. L'Amposta va acabar la primera part i va començar la segona assetjant la porteria del Castelldefels, que quan va avançar línies va trobar premi, en una acció definida per Sasha. L'empat, que no reflectia el que s'estava veient al camp, no va desmoralitzar l'Amposta, que feia mèrits per guanyar. Òscar, amb poc angle, va marcar el 2-1 i ell mateix va completar una bona acció per la banda de Becerra per fer la sentència.

C. MARTÍ

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)