Igualtat a Vilafranca en un partit ofensiu i sense especulacions

Avantatge desaprofitat. Els locals es van tirar enrere amb el 3-1 (57') i ho van pagar

VILAFRANCA3

CORNELLÀ3

VILAFRANCA: Ródenas, Eitán, Uri, Dani, Rubén Ortiz, Calvo, Antolínez, Santolalla (Guti, 35'), Puchi, Valerio (Reyes, 54') i Moha (Kiki, 67').

CORNELLÀ: Jose, Franco, Raül Capó, Valentín, Lucas, Jorge, Pep Caballé, Luis (Pla, 85'), Enric, Puerto (Didi, 65') i Boris.

GOLS: 1-0 (9') Moha. 1-1 (29') Lucas. 2-1 (45') Valerio. 3-1 (57') Puchi, de penal. 3-2 (73') Boris. 3-3 (76') Raül Capó.

ÀRBITRE: Páez Brines. T.G.: Als locals Uri, Moha i Guti, i als visitants Franco, Raül Capó i Enric.

COMENTARI: El Vilafranca i el Cornellà van empatar a tres gols en un partit trepidant, ofensiu i sense especulacions, amb moltes ocasions per als dos equips. L'empat consolida la línia regular del Cornellà, que es manté a prop dels llocs de privilegi, mentre que el Vilafranca continua encallat (dos punts dels últims 18 en joc) en la seva cursa per accedir a les quatre primeres posicions. Moha no va trigar a donar avantatge als locals, però Lucas, en un partit d'anada i tornada, va fer l'empat. Abans del descans, el Vilafranca va demanar penal en una acció en què un defensa del Cornellà va tocar la pilota amb les mans i, poc després, Valerio va fer el 2-1. En el primer tram de la segona meitat, Puchi va transformar un penal i va donar un avantatge còmode als locals, que no el van saber aprofitar. Inconscientment, es van tirar enrere i van veure com el Cornellà els empatava el partit en cinc minuts, gràcies a les accions de Boris i Raül Capó.