Waterpolo

Clara superioritat

Waterpolo. El CN Sabadell guanya contra el CN Sant Andreu la vuitena copa femenina, cinquena consecutiva

SABADELL16


SANT ANDREU5


El CN Sabadell Astralpool va derrotar el CN Sant Andreu en la final de la copa femenina i va guanyar el vuitè títol, cinquè consecutiu. La copa és el tercer títol de la temporada després d'haver guanyat la supercopa d'Espanya i la divisió d'honor.

El Sant Andreu va intentar plantar-hi cara en el primer quart amb una defensa agressiva (1-3) però en el segon van notar anímicament la jugada amb què es podien haver quedat a un gol i la rematada va anar al pal. En l'atac següent, el Sabadell va fer el 2-5, i van arribar al descans amb un 2-8 que va sentenciar la final. La segona meitat va ser un tràmit per a les vallesanes.

El trofeu a la jugadora més valuosa va ser per a Maica Garcia, i ella mateixa, Jennifer Pareja i Anni Espar van compartir el de màximes golejadors amb un total de 9 gols. La jove Marina Cordobés va ser la revelació de la copa.

CN SANT ANDREU: Copado, Álvaro, Blanco, Casasayas (2), Gorria (2), Garcia, Pérez, Brette, Díaz, Meseguer (1), Espasa, Fajardo i Gómez. CN SABADELL ASTRALPOOL: Ester, Ortiz (1), Lloret (1), Mora (1), Espar (3), Pareja (3), Cordobés, García (2), Peña (2), Recio (1), Domènech (1), Forca (1) i Sánchez. PARCIALS: 1-3, 1-5, 2-3, 1-5. ÀRBITRES: Blanch i Gómez.
Érem els favorits però ho havíem de demostrar. Les noies han fet molt bé el seu treball
Nani Guiu
ENTRENADOR DEL sABADELL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)