2a divisió FEF

El Llagostera goleja el Manacor a la primera part

Un altre partit imbatuts. El Llagostera guanya, torna a entrar en zona de fase d'ascens i allarga a 724 els minuts amb la porteria imbatuda

Manacor0

Llagostera3

Segurament, el duel contra el Manacor va ser dels més còmodes de la temporada per l'equip gironí. Sobre el terreny de joc només hi va haver partit fins a l'1-0, a partir de llavors els blaugrana van dominar clarament un rival tocat moralment i físicament. La segona part va ser un pur tràmit. Els primers avisos a porteria els va protagonitzar el Manacor. Al minut 7, Nico va fer un bon xut des de la frontal que Wilfred va enviar a córner. Un minut després, Nico rematava desviat un llençament de córner. L'equip manacorí practicava un futbol molt directe i en el primer quart d'hora la proposta els va sortir prou bé. Sergio ho va intentar amb un globus llunyà, que va obligar Wilfred a intervenir.

Cuinant el gol

Tot i que el Manacor era qui hi posava les ocasions, el control i la sensació de domini eren del Llagostera. La recompensa a la major possessió de pilota va arribar al minut 20, quan Mas va fer una bona paret per la banda esquerra amb Tarradellas i aquest, des de dins l'àrea però amb poc angle, va clavar la pilota al fons de la xarxa.

A partir d'aquest moment, el Llagostera es va fer amb les regnes dels partit i va fer desaparèixer de sobre el verd un Manacor molt nerviós. Ton Alcover va enviar un llençament de córner mil·limètric al segon pal, on Mas va posar el cap per fer el segon (36'). A la següent jugada Eloi va col·locar una passada en profunditat cap a Mas, que va encarar el porter, el va superar i va marcar el tercer a porteria buida (38'). El Manacor es veia a venir una pluja de gols si no hi posava solució i Jaume Mut va ordenar dos canvis abans del descans.

A la segona part, el Llagostera va abaixar el ritme i tot i controlar, no va poder ampliar l'avantatge. El Manacor va aprofitar aquesta situació per crear ocasions mitjançant Barbón i Gili, però Wilfed va estar atent. Pel que fa al Llagostera, l'ocasió més clara va ser un xut desviat d'Alcover (82'). Amb el partit encarrilat, Oriol Alsina va donar descans a Eloi i Tarradellas. El Llagostera torna a la zona de fase d'ascens.

LLAGOSTERA: Wilfred, Aimar, Vallho, Rangel, Quim Boadas, Tito, Ton Alcover, Eloi (Pedrito, 64'), Enric Pi (Virgili, 71'), Mas i Tarradellas (Espolita, 80'). MANACOR: Gaspar, Kike (Tomeu Galmes, 41'), Borete, Julio, Rafa, Barbón, Roberto, Mut, Nico, Arnau (Llull, 55') i Sergi Garcia (Biel Gili, 33'). GOLS: 1-0 (20') Tarradellas. 2-0 (36') Mas. 3-0 (38') Mas. ÀRBITRE: González Esteban. T.G.: A Kike, Borete, Julio, Roberto, Arnau, Llull i Tomeu Galmes. PÚBLIC: 350 espectadors en una jornada de portes obertes al Municipal.