OK Lliga

Recordant bons temps passats

OK Lliga. El Tecnol Reus Deportiu va superar clarament el Sather Blanes i es va apropar a la quarta posició, i a les places que donen dret a jugar la pròxima lliga europea

BLANES1


REUS4


El Tecnol Reus es va acostar de manera significativa a la quarta posició i, de retruc, a les places per jugar la temporada vinent la lliga europea, en vèncer al Palau d'Esports un Blanes que va ser clarament superat per l'equip local. Els roig-i-negres, que se situen a un punt del SHUM Maçanet, l'Igualada i el mateix equip blanenc, van realitzar un primer temps molt seriós en contraposició del joc visitant, que en cap moment va poder desbordar la consistència reusenca.

En una actuació que va recordar durant alguns moments el Reus campió de l'OK Lliga de la passada temporada, sobretot en el primer període, les coses van començar com solien ara fa un any: amb un gol de penal de Jordi Molet de bon començament i amb els protagonistes encara freds (3'30”). I a aquest 1-0 el va acompanyar el segon gol del Tecnol Reus que va anotar Jordi Adroher. I no s'arribaria al descans sense un tercer gol, marcat per Raül Marín, que donava al seu equip un avantatge ja difícil de digerir pel seu adversari, tant per la distància en el lluminós com per les vibracions que uns i altres desprenien.

En el segon temps, Molet ja va trencar totalment les possibilitats selvatanes de puntuar quan va marcar el 4-0. Amb el marcador tan favorable, el Reus va aixecar el peu de l'accelerador per administrar el seu avantatge, moment que el Blanes va aprofitar per treure el cap. Tot i així, Trabal no va donar pràcticament cap concessió i fins a tres penals va necessitar el Blanes per anotar el gol de l'honor, que va fer Kimi Ridaura. Amb el 4-1, el conjunt roig-i-negre va refredar el partit i es va emportar els punts i el goal-average.

TECNOL REUS: Guillem Trabal, Albert Casanovas, Jordi Molet, Xavi Caldú i Jordi Adroher –equip inicial–; Raül Marín i Jordi Ferrer. SATHER BLANES: Llaverola, Grassas, Armengol, Àlex Ridaura i Jepi Selva –equip inicial–; Lluís Teixidó i Kimi Ridaura. GOLS: 1-0 (4') Molet, de penal. 2-0 (7') Adroher. 3-0 (17') Raül Marín. 4-0 (31') Molet. 4-1 (43') Kimi Ridaura, de penal. ÀRBITRES: Galán i Sanz. No van mostrar cap targeta. FALTES D'EQUIP: 7 del Reus i 8 del Blanes.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)