El Vic pateix en el tram final, però suma 3 punts vitals

Ok Lliga. El cuer perdia per 4-0 i va inquietar amb 3 gols marcats en 58 segons

VIC4

MONJOS3

RONCATO VIC: Grau, Borja López, Titi Roca, Bancells i Lucas Ordóñez –equip inicial–; Carbó, Pla i Masoliver. MONJOS: Pere Salvador, Moreno, Brichs, Cáceres i Ros –equip inicial–; Borja Ferrer i Martí. GOLS: 1-0 (22') Carbó. 2-0 (22') Titi Roca.3-0 (45') Bancells. 4-0 (47') Masoliver. 4-1 (48') Brichs. 4-2 (48') Ros, de falta directa. 4-3 (49') Ros. ÀRBITRES: A. Veiga i M.T. Martínez. Blaves (2) a Toni Aranda, tècnic del Monjos. FALTES D'EQUIP: 11 del Vic i 9 del Monjos. COMENTARI: Dl Vic va sumar tres punts vitals per evitar catàstrofes en la part baixa, però va tenir un ensurt en el tram final. L'equip de Gerard Pujol guanyava per 4-0 amb el partit molt avançat quan el Monjos va marcar tres gols en només 58 segons, entre el minut 48 i el 49. Al Vic li va costar força començar a doblegar la resistència del Monjos, però va encarrilar el partit en el tram final de la primera part. Abans, però, Titi Roca va disposar d'un penal en el minut 20 que Pere Salvador va aturar. Finalment, Jordi Carbó va obrir la llauna en el minut 22 i, només 16 segons més tard, el capità Titi Roca va fer el 2-0. Bancells i Masoliver van establir el 4-0, però quan semblava tot dat i beneït, el Monjos va mostrar la seva voracitat golejadora. A 20 segons del final Lucas Ordóñez va fallar una falta directa a favor del Vic.