OK Lliga

Reacció meritòria del SHUM en la segona part

Ok Lliga. El Noia va ser superior en el primer període i es va avançar amb claredat (0-2) però el ritme dels locals el va obnubilar després

SHUM2


NOIA2


El duel entre el tercer i el quart de l'Ok Lliga abans d'aquesta jornada es va saldar amb taules en un partit que com diu el tòpic va tenir dues parts ben diferents. En la primera el Noia va dominar i es va avançar per 0-2, mostrant la seva eficiència habitual davant de la impotència local. En el segon període, el conjunt de Jordi Roca va intensificar el ritme i va treure fruit de la seva persistència. Va restablir la igualtat i va estavellar tres boles als pals –Marc Roca, Plaza i Bartrés–. El Noia va desaprofitar dues faltes directes llançades per Bargalló i Mitjans i els locals en van marcar una i en van fallar una altra.

SHUM GRUPO MAESTRE: Domínguez, Galán, Castañé, Bartrés i Marc Roca –equip inicial–; Plaza i Soler. NOIA FREIXENET: Puigbi, Del Amor, Esteller, Mitjans i Feixas –equip inicial–; Farrés, Francesc Bargalló i Toni Seró. GOLS: 0-1 (11') Esteller. 0-2 (17') Francesc Bargalló. 1-2 (41') Bartrés, de falta directa. 2-2 (42') Marc Roca. ÀRBITRES: Ribó i Molina. FALTES D'EQUIP: 17 del SHUM i 11 del Noia.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)