2a divisió FEF

Un punt que fa justícia

Empat a la Feixa Llarga. L'Hospi continua a tocar de la zona d'ascens després de signar les taules contra l'Oriola, en un duel en què Osado va neutralitzar un gol de penal d'Iban Espadas

ORIOLA1

L'HOSPITALET1

L'Hospitalet i l'Oriola van empatar de forma justa en un duel molt igualat, en què els riberencs van posar les ocasions més clares de gol i els visitants, el control i la tranquil·litat per asserenar el partit. Amb tot, els dos conjunts van obtenir un punt que reforça la candidatura dels visitants a disputar la fase d'ascens i que manté el quadre que entrena Jordi Vinyals fora de les quatre primeres posicions, tot i que és a tocar-hi.

En la primera part l'equip riberenc va disposar de les millors arribades per avançar-se en el marcador, sobretot en el tram final, en què va tenir-ne un parell de claríssimes. La primera, de Prats (37'), que va aprofitar una bona jugada d'Osado per xutar des de l'àrea petita. Unai, però, va aturar la rematada. Després, tot just abans del descans, va ser el torn de Cirio amb un xut enverinat a la base del pal dret.

La segona meitat no podia començar millor per als interessos de l'Oriola, que va disposar d'un penal molt dubtós de Manel sobre Iban Espadas que ell mateix va transformar en el 0-1. Aquesta diana posava el partit en safata als visitants, que van continuar controlant el matx allà on més els interessava.

Insistència amb premi

Els jugadors de Jordi Vinyals, però, van continuar pressionant i van reaccionar amb una doble ocasió d'Osado i Prats (51), que van topar amb l'encert d'Unai. El mateix David Prats va tornar-ho a intentar quatre minuts després, però la jugada tampoc no va reeixir. El premi, en canvi, va arribar en el minut 69, amb una sensacional rematada de cap d'Osado en el llançament d'un córner. Tot i que Unai va tocar la pilota, no va ser capaç d'evitar la primera diana del davanter tarragoní amb la samarreta de l'Hospitalet. Llavors, quan semblava que els riberencs haurien pogut capgirar el resultat, la seva precipitació, el cansament i el bon treball defensiu de l'Oriola van impedir que l'afició hospitalenca presenciés cap diana més.

L'HOSPITALET: Craviotto, Pol, Dani Guillen, Castaño, Lucas, Rubén García (Ángel Sánchez, 64'), Manel (Pedraza, 56'), Haro (Aday, 64'), Osado, Cirio i David Prats. ORIOLA: Unai, Carmelo, Mario, Óscar Rico, Fleky, Pelusa (Samuel Bayón, 75'), Navarro, Iban Espadas (Dani Gómez, 64'), Miguel Ángel, Ricardo Cavas i Francis Duran (Delgado, 90'). GOLS: 0-1 (48') Iban Espadas, de penal. 1-1 (69') Osado. ÀRBITRE: Berjano Ariztegui. T.G.: Al local Ángel Sánchez, i als visitants Samuel Bayón i Francis. T.V.: Cap.
Estem recuperant molts jugadors i això farà que el nivell de l'equip pugi en el tram final
Jordi Vinyals
entrenador de l'hospitalet
50
punts
ha obtingut l'Hospi, que és vuitè i té el quart a un sol punt. Això sí, encara s'ha de comptabilitzar la victòria contra el Maonès.
Hem estat un pèl superiors i hem tingut alguna ocasió més, sobretot en la primera part, però ens falta definició
Tot i que sempre es busca guanyar, l'empat és positiu, tenint en compte que l'hem aconseguit remuntant un gol en contra

Confiança que l'equip acabarà al capdavant

El tècnic de l'Hospitalet es va mostrar d'allò més optimista després de l'empat dels seus contra l'Oriola. El de Cardedeu va afirmar: “Tot i que només hàgim sumat un punt, tenim moltes possibilitats d'acabar a dalt. Si guanyem tres o quatre partits, segur que disputarem la fase d'ascens, perquè tenim el goal average a favor amb la majoria de rivals.” Un dels aspectes que l'entrenador riberenc espera millorar és la definició: “N'ha faltat tot l'any, però ara estem recuperant la gent i això farà que el nivell de l'equip pugi i hi hagi més exigència.” Això sí, Vinyals confia que el bloc mantindrà la bona línia a casa, on es disputaran tres dels cinc partits que queden. “Ens hi hem de fer forts com fins ara i també hem de mirar de sumar el màxim nombre de punts possibles en les dues sortides”, conclou el mister de l'Hospi.