Futbol sala

Moment propici per reivindicar el lideratge

Futbol sala. El Barça Alusport visita aquest vespre el Talavera, mentre que El Pozo Múrcia té demà un repte major a la pista de l'Inter Movistar

A cinc jornades per completar la fase regular de primera divisió, el Barça Alusport manté el frec a frec amb El Pozo Múrcia per segellar la primera plaça i gaudir d'un play-off pel títol més propici. L'empat a punts (64), –amb el goal average favorable als blaugrana– que fa setmanes que es manté podria veure's alterat aquest cap de setmana propiciat per les exigències del calendari. L'expedició catalana va sortir ahir en direcció a Talavera per disputar aquest vespre (20.45 h) el matx contra l'equip manxec, desè classificat i que només ha sumat un punt dels últims nou. Ho va fer sense Igor, amb molèsties musculars als isquiotibials de la cama dreta. Tot i aquesta baixa, que s'afegeix a la del porter Cristian, es tracta d'un desplaçament a l'abast per als de Marc Carmona, que en la primera volta van endossar al rival una de les golejades més àmplies del curs: 13-2.

Clàssic sense Schumacher

Per contra, molt més complexa sembla la visita d'El Pozo Múrcia al pavelló Caja Madrid d'Alcalá de Henares, on s'enfrontarà demà al migdia (13.00 h) a l'Inter Movistar, tercer classificat. Un clàssic del futbol sala estatal que aquesta vegada està marcat pel contundent 5-0 favorable al conjunt madrileny en l'últim duel directe, corresponent als quarts de la copa d'Espanya (8 de març). Una nova victòria de l'anomenada màquina verda seria beneficiosa per als interessos blaugrana sempre que els de Marc Carmona certifiquin a Talavera el seus bons guarismes a domicili (30 de 36 punts sumats i cap derrota).

Aquesta vegada, l'Inter no disposarà de Flavio Sergio Viana, Schumacher, un dels jugadors més carismàtics de la lliga durant l'última dècada i que aquesta setmana s'ha desvinculat del club madrileny després de militar-hi durant onze anys. En les darreres jornades ja no entrava en els plans de l'entrenador Chema Jiménez, que no l'incloïa en les convocatòries sense precisar els motius de la decisió.

El Marfil, preparat per a un partit transcendental

L'última derrota contra l'Azkar Lugo ha implicat de ple el Marfil en la lluita per la permanència. Una batalla que demà a la tarda (18.30h) viurà un dels episodis clau amb la visita del Ribera Navarra al pavelló municipal de Santa Coloma. El club colomenc ha fet una crida perquè l'afició ompli les grades, conscient que es tracta d'una final, ja que els dos equips sumen 24 punts, a només un de distància de l'Azkar, que ocupa la plaça de promoció per la salvació (14è). Per tant, el triomf és vital per poder avançar el conjunt navarrès en la classificació i situar-se en el 12è lloc amb tres punts d'avantatge més el goal average, ja que en la primera volta el resultat va ser d'empat (3-3). Un marge suficient per afrontar amb menys urgències el derbi català contra el Barça Alusport de la jornada següent, que es jugarà al Palau el 20 d'abril (divendres) a 3/4 de 10 de la nit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)