Espanyol

‘Mea culpa' en la davallada del nombre d'abonats

Conscients. Joan Collet reconeix que part de la responsabilitat per la pèrdua d'abonats respon a qüestions esportives més enllà d'un marc de crisi econòmica que afecta sensiblement

L'Espanyol no gira l'esquena a la seva realitat i, més enllà de travessar una crisi econòmica galopant, admet responsabilitats en la davallada d'abonats que ha experimentat respecte a l'any anterior, uns 4.064 socis menys. “No ens agradaria estar en aquesta situació, però tampoc podem dir que es tracta d'una qüestió estrictament econòmica”, reconeixia el conseller delegat del club, Joan Collet, que argumentava els motius pels quals ha perdut impacte entre els socis, en declaracions al lloc web del club: “Hi ha socis que estan disconformes amb les darreres temporades, la il·lusió per entrar a Europa s'ha vist frustrada en les últimes jornades, hi ha decepció en el terreny esportiu, gent que no està d'acord amb el consell... Hi ha de tot.”

Una vegada tancat el període oficial de renovacions, però, el club encara espera incorporar abonats i superar la barrera dels 30.000 en els propers dies donant facilitats perquè la qüestió econòmica sigui un mal menor. “Estem oferint un carnet semestral. D'altra banda, si els socis renoven durant l'any podran conservar l'antiguitat”, explicava esperonat Collet, que també ha volgut tenir un gest amb els que sí han mantingut la confiança en el projecte blanc-i-blau: “Vull agrair la fidelitat i la militància dels socis. La rotació que s'està produint és un fet habitual en els clubs de futbol i seguim estant entre els set o vuit equips en nombre de socis”, va exclamar, malgrat tot, el conseller.

La línia que cal seguir

Més enllà del disgust per la pèrdua d'abonats i de reconèixer que part de la responsabilitat recau sobre les espatlles del club, Collet es va mostrar ferm en la línia d'actuació del club i una política molt condicionada per l'economia. “Les èpoques en què gastàvem el que no teníem han passat, hem de ser rigorosos. Tenim un pressupost de la part mitjana de la lliga i hem de lluitar amb això”, va exposar l'empresari d'Argentona, que considera que, malgrat tot, l'Espanyol ha fet les coses prou bé. “Tenim un bon equip. Hem de lluitar per intentar ser la sorpresa positiva de la temporada i, per què no, classificar-nos alguna temporada per a alguna competició europea”, concloïa un Joan Collet que encara espera amanir la situació delicada del club amb un bon any esportiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)