ACB

Els Warriors aposten per Kuzmic

Bàsquet. Lliga Endesa. La franquícia, que el va escollir en l'últim ‘draft', ja li ha adreçat una oferta per portar-lo a l'NBA el curs vinent. La clàusula de rescissió amb l'Unicaja és d'un milió

Que Ognjen Kuzmic no jugaria al Fiatc Joventut el curs vinent no és cap sorpresa perquè la seva cessió de l'Unicaja expira a final de curs. El que de ben segur ningú comptava era que el curs 2013/14 no el jugués amb el club andalús, amb el qual té contracte en vigor fins al 2016.

L'excel·lent temporada a Badalona (7,8 punts i 6,2 rebots en quasi 19 minuts de mitjana, en el seu debut en la Lliga Endesa) no passa desapercebuda a la franquícia que el va escollir en l'últim draft (número 52 en la segona tanda). Els Warriors l'han anat seguint de prop i, l'última vegada que el van veure in situ –contra l'Unicaja a Badalona el mes passat (10 punts i 6 rebots en 19 minuts)–, en van quedar encantats. L'endemà, els emissaris de la franquícia californiana –hi eren el número dos, Travis Schlenk i el fill del propietari, Kirk Lacob– ja es van reunir amb l'Unicaja per parlar de Kuzmic i la seva bona progressió.

Però, ara han fet un pas més i han adreçat a l'agent del pivot bosnià (2,15 m, 1990) una oferta perquè faci el salt a l'NBA la temporada que ve. Kuzmic va prorrogar el seu contracte per quatre anys més, amb una clàusula de rescissió d'un milió d'euros. Així, si es vol comprar la llibertat haurà de tenir un contracte garantit important per poder fer front a la xifra. Una operació que, per exemple, seria similar a la de Joel Freeland, que va anar a Portland l'estiu passat.

El pivot bosnià està ara lesionat. S'ha perdut els dos últims partits de la Penya per culpa d'un problema al peu dret. Tot i que el temps estimat de baixa era d'unes tres setmanes, ja podria reaparèixer en el partit de diumenge, contra el Fuenlabrada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)