Barça

Presentació de ‘Pati14'

Acord social. El projecte de la Fundació Cruyff en col·laboració amb la del Barça i La Caixa rehabilitarà patis de diverses escoles mitjançant pintures i la donació d'un paquet esportiu

Dilluns que ve a la una del migdia hi ha un acte molt esperat. Al CEIP Seat de la Zona Franca de Barcelona es farà la presentació del projecte Pati14, iniciativa de la Fundació Cruyff i que compta amb la col·laboració de la Fundació del FCBarcelona i de l'Obra Social La Caixa. El projecte es basa inicialment en la rehabilitació de deu patis de diverses escoles de Catalunya mitjançant la millora de les instal·lacions amb pintures i la donació d'un paquet esportiu. El primer pati rehabilitat serà el de l'escola Seat de la Zona Franca, on s'escenificarà l'acord entre el club, la Fundació Cruyff i La Caixa.

L'acte, a més a més, servirà perquè Josep Maria Bartomeu, el president del Barça, i Johan Cruyff puguin posar un punt de normalitat en la relació distant que des de fa temps mantenen l'entitat blaugrana i l'exentrenador holandès. També hi assistiran Jaume Giró, director general de la Fundació Bancària La Caixa i d'Antoni Arasanz, del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)