Més esport

Esport solidari a Tossa

Curses de muntanya. La tercera Summae Tossa Trail, diumenge dia 23 amb 20 i 10 quilòmetres i tots els beneficis per a la fundació

Diumenge de la setmana que ve, el dia 23. La tercera edició de la Summae Tossa Trail es farà amb el format i filosofia de les anteriors edicions, però dies abans, perquè en lloc del novembre serà a l'octubre per comptar, encara, amb una oferta hotelera que inclou la inscripció i l'allotjament.

“És el camí de ronda, que passa per dues cales, en una de les quals es va fer l'anunci d'Estrella l'any passat. Hi passem i hi ha l'avituallament i tot. És un paratge molt maco. La pujada a Cadiretes, en la de 20, és dura. Són quasi mil metres de desnivell positiu en el recorregut de 20 quilòmetres. La de 10 es pot fer corrent o caminant. Si vols fer una excursió amb la família...”, diu Jaume Nadal, un dels directors de la cursa i que des de l'inici del projecte de Jordi Carreras –gerent de l'empresa de serveis Més Que Bici i creador de les Summae Series Solidàries– va voler estar-hi al costat, amb el seu company en curses de resistència, com la Transandes de Xile i la Transpyr, Joan Serra. “Quan va sortir la fundació vam dir de col·laborar amb aquesta cursa. Són donacions de tot el que es recapta, íntegrament. Ni un euro, ni dos, ni tres. Un cop liquidat tot, si dels 15 euros de cada inscripció en queden 13, són 13 per a la Fundació. 12, 12.” El projecte també té el suport d'exesportistes professionals i d'esportistes en actiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)