3a divisió FEF

Tres punts amb final polèmic

Patint. Un gran gol de Jaume Duran va donar la victòria al Palamós contra el Sabadell B, al qual li van anul·lar un gol en el temps afegit

Important i suada victòria del Palamós contra el Sabadell B (1-0) que manté els de Joan Mármol en la zona noble de la taula. El conjunt palamosí, que va tallar una ratxa de quatre partits sense guanyar, va ser el clar dominador del joc i va gaudir de les millors ocasions del partit, tot i que finalment només va poder perforar la porteria rival una vegada gràcies a un gran gol de Jaume Duran en l'inici de la segona meitat (l'extrem es va inventar una jugada que va acabar amb un xut encreuat letal en el minut 49). Amb el resultat a favor, els locals van poder sentenciar el partit en més d'una ocasió, però els va faltar punteria, i gairebé van perdre dos punts en el temps afegit, quan al Sabadell B li van anul·lar un gol en una jugada polèmica. L'àrbitre va assenyalar falta a Herrera per tallar un contraatac i el Sabadell B es va afanyar a servir ràpidament una jugada que va acabar amb gol de Ñito, però quan els arlequinats ja celebraven l'empat el linier va avisar l'àrbitre que no havia autoritzat la represa de l'acció, així que la diana va quedar anul·lada.

PALAMÓS 1 SABADELL B 0

PALAMÓS: Manzano, Sergio García, Cano (Barrera, 45'), Ayala, Subi, Guillem Cornellà, Herrera, Jaume Duran, Iván García, Serramitja i Feixas (Agi, 62'). SABADELL B: Aguilar, Diego, Gonzalo (Montero, 66'), Alba, Guillem Pujol, Éric, Max (Facu, 22'), Lledó, Juanpi, Ayrton (Víctor, 73') i Ñito. GOLS: 1-0 (49') Jaume Duran. ÀRBITRE: Montoro Ferreiro. T.G.: als locals Ayala, Barrera, Sergio García i Herrera, i als visitants Lledó, Alba i Guillem Pujol. T.V.: dues grogues al visitant Éric Pujol (90') i vermella directa al tècnic Ignasi Senabre. PÚBLIC: prop de 150 espectadors al Palamós-Costa Brava.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)