OK Lliga

Palau decideix un partit igualat

OK Lliga. El Manlleu perd el primer partit i el Vilafranca suma el primer triomf fora

MANLLEU 2 VILAFRANCA 3

CP MANLLEU: Garcia, Mangas, Grau, Farrés, Franci, Martí, Anguita, Ballart, Prat i Folguera. CAFÈS NOVELL VILAFRANCA: Arellano, Cusachs, Marc Vázquez, Pintado, Galán, Joan Vázquez, Marc Palau, Fernández, Ferrer i Martí. GOLS: 1-0 (4') Albert Grau, de penal. 1-1 (5') Palau. 1-2 (9') Joan Vázquez. 2-2 (27') Marc Prat. 2-3 (28') Marc Palau. ÀRBITRES: I. González i J. Sánchez. FALTES: 16 el Manlleu i 14 el Voltregà. COMENTARI: El Manlleu va perdre la imbatibilitat en la lliga i ho va fer a casa contra el Vilafranca en un duel en què els osonencs no van tenir encert ni en les faltes directes ni en la pressió final que van fer per mirar d'evitar la desfeta. La jugada determinant va ser el gol de Marc Palau, que va fer molt de mal, ja que va marcar tot just 10 segons després que Prat fes el 2-2 en els primers instants de la segona part. Abans, en la primera part, l'alegria de l'1-0 d'Albert Grau només va durar mig minut, el temps que va trigar Marc Palau a fer l'1-1. Abans del descans Vázquez va fer l'1-2 i això va obligar els de casa a anar sempre a remolc. Gràcies al triomf el Vilafranca va guanyar el primer partit fora de casa de la lliga.