Algun dia s'havia d'acabar

3a divisió. La Jonquera va encaixar contra el Palamós (0-1) la primera derrota de la temporada, a més de trencar una ratxa de 583 minuts sense rebre cap gol

L'inici de la primera temporada de la Jonquera a tercera divisió és de notable alt, amb l'equip situat en la sisena posició de la taula, amb 15 punts, després de les primeres deu jornades de lliga. Fins ara el conjunt dirigit per Axel Vizuete s'ha mostrat com un equip molt sòlid en defensa (amb només tres gols encaixats és l'equip menys golejat del grup cinquè, juntament amb el Peralada) i que sap rendibilitzar al màxim els pocs gols que marca (amb cinc dianes a favor els fronterers són el conjunt menys golejador de la lliga), dues virtuts que diumenge passat no van servir per evitar la primera derrota del curs.

La Jonquera va perdre per la mínima contra el Palamós (0-1), que en va fer prou amb un gol de Narcís Barrera en la segona meitat per aconseguir els tres punts i, a més, tallar una ratxa de 583 minuts sense encaixar cap gol dels fronterers. Feia set mesos que la Jonquera no perdia un partit al municipal de les Forques, concretament des del 20 de març contra el Martinenc (0-1) en el duel corresponent a la jornada 25 del curs passat a primera catalana. Tot i això, la confiança i la moral a la Jonquera continuen intactes, tal com es desprèn de les paraules de Pau Bonmatí, que juga per segona temporada a l'equip.

“No sempre es pot guanyar o empatar, i feia molt de temps que no perdíem un partit a casa. Tot i això, les coses s'estan fent bé i estem forts, som un grup molt unit i això es nota tant dins com fora del camp. El coixí de punts que hem acumulat fins ara ens pot ajudar molt per assolir l'objectiu de la salvació, que per al club seria molt important”, explica el defensa gironí, de 23 anys, que també té clar què ha de millorar la Jonquera d'ara endavant: “Defensivament som molt sòlids, aconseguim deixar la porteria a zero en bastants partits i això en aquesta categoria es nota molt i dóna punts, però també hem de marcar més gols.”

Bonmatí, que es va formar com a central però últimament està actuant de lateral (tant a l'esquerre com al dret), és un dels jugadors amb més participació a la Jonquera, amb 636 minuts repartits en vuit partits de lliga. L'equip d'Axel Vizuete jugarà el pròxim partit diumenge al camp del Sabadell B, cuer en solitari amb quatre punts i que encara no coneix la victòria.

EL PROTAGONISTA

No sempre es pot guanyar o empatar, i feia molt de temps que no perdíem un partit a casa. Tot i això, les coses s'estan fent bé i estem forts

UNA LLÀSTIMA

7
mesos
feia que la Jonquera no perdia a casa, des de la jornada 25 del curs passat a primera catalana contra el Martinenc (0-1).
El coixí de punts que hem acumulat fins ara ens pot ajudar molt per assolir l'objectiu