Barça

futbol

Supercopa de Catalunya

Compromís d'espectacle

Supercopa de Catalunya. El Barça i l'Espanyol, que jugaran amb una majoria d'integrants del primer equip, prometen màxima motivació en un duel per al qual ja no queden entrades

El Barça i l'Espanyol disputaran dimarts que ve a Tarragona (a les 21.30 h) la segona edició de la supercopa de Catalunya. Els dos equips l'afrontaran amb una majoria de jugadors del primer equip –el reglament de la competició els obliga a fer-ho– i ahir, en la presentació del partit que es va fer a l'ajuntament de Tarragona –avui es farà al Palau de la Generalitat–, els seus representants van assegurar que tant el Barça com l'Espanyol estan motivats per una competició guanyada pels blaugrana en la primera edició. “El Barça no es pot permetre el luxe d'afrontar cap competició que no sigui amb màxima intensitat. Per a nosaltres és tan important com les altres”, va dir el representant del Barça, el directiu Xavier Vilajoana. El conseller de l'Espanyol Adolf Rousad va assegurar que l'equip blanc-i-blau es prendrà la supercopa com “el torneig més important del país, no només pel compromís formal, sinó per responsabilitat”. Les 14.600 localitats del Nou Estadi estaran ocupades, ja que el president de la federació catalana, Andreu Subies, va explicar que tant les entrades amb descompte per a socis del Barça, l'Espanyol i el Nàstic, com les destinades al públic en general, i les gratuïtes repartides entre els federats ja estan exhaurides.

El partit de la selecció

L'altre duel destacat que organitza la FCF, el de la selecció catalana, encara no té rival. Segons Subies, serà possiblement algun equip africà o olímpic que prepari les competicions de l'any que ve i Montilivi podria ser-ne l'escenari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)