Ciclisme

Ciclisme

Purito recula i es regala una temporada més

Ciclisme. El ciclista de Parets del Vallès correrà amb el Bahrain Merida el 2017 tot i l'anunci, fa uns mesos, de la seva retirada

Joaquim Rodríguez no s'ha pogut resistir. El ciclista de Parets del Vallès, que fa uns mesos va anunciar la seva retirada del ciclisme professional, va anunciar ahir que allargarà una temporada més el seu comiat. “Ha estat impossible”, reconeixia ahir Purito en el seu compte de Twitter. També va utilitzar les xarxes socials el Bahrain Merida per anunciar que el de Parets formarà part de la formació que enguany debuta al circuit internacional. D'aquesta manera, doncs, Purito es regala un any més després de córrer per última vegada fa un parell de setmanes el Giro de la Llombardia. Al Bahrain Merida, equip de nova creació i que dirigirà Brent Copeland, Joaquim Rodríguez coincidirà amb l'italià Vincenzo Nibali, que encarnarà el paper de líder del conjunt, Ion Izaguirre i Javier Moreno –aquests dos últims han deixat el Movistar Team per afegir-se a la nova disciplina.

Ja s'havia especulat, de fet, amb el retorn del ciclista de Parets del Vallès. El seu representant, Àngel Edo, va explicar fa uns dies al portal web Cyclingnews.com que Purito tenia diverses ofertes per seguir un curs més en l'elit del ciclisme mundial tot i l'anunci de la seva retirada que va fer a Andorra. Que hagués de córrer forçat pel Team Katuixa un parell de curses després dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016, prova que el de Parets havia designat com la que culminaria la seva carrera, feia evident que, si Purito decidia allargar el seu adéu definitiu no seria a la disciplina russa. A Itàlia es va estendre el rumor de l'oferta del Bahrain Merida, però, aleshores, Copeland va sortir a desmentir-ho. Benvinguda sigui la seva rectificació i la de Joaquim Purito Rodríguez, que seguirà fent xalar els aficionats al ciclisme un any més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)