OK Lliga

Hoquei sobre patins

OK Lliga

Arriben en un moment dolç a un derbi gironí inèdit

OK Lliga. El Lloret Vila Esportiva i el Citylift Girona estan fent un bon inici de competició i ocupen un lloc en la zona mitjana alta de la classificació, separats per només un punt

El derbi de les comarques gironines entre el Lloret Vila Esportiva i el Citylift Girona és inèdit en la màxima categoria, ja que els gironins hi debuten aquesta temporada. Els dos conjunts arriben a aquest enfrontament de la sisena jornada després d'haver fet un bon inici en l'OK Lliga, ocupar una posició en la zona mitjana alta de la classificació i estar separats per només un punt. Els lloretencs són els sisens, amb vuit punts, i els gironins els vuitens, amb set. Els dos tècnics, Manolo Barceló al Lloret i Ramon Benito al Girona, consideren que el derbi té molts al·licients, i serà molt disputat i anivellat.

El conjunt lloretenc no ha perdut en les tres últimes jornades i ha aconseguit dues victòries en dues pistes complicades. A casa, però, encara no ha guanyat: ha obtingut una derrota i un empat. El tècnic, Manolo Barceló, està content de l'inici de campanya, però diu que la lliga és molt llarga i que hi ha molta igualtat. L'equip, que va perdre la categoria la temporada passada i va comprar la plaça del Cerceda gallec, no ha fet fitxatges i ha tornat a confiar en la gent jove de casa. “La filosofia del club és des de fa uns anys donar possibilitats a la gent que puja de la base, la porta està oberta i la majoria de jugadors que pugen estan aprofitant les oportunitats”, explica l'entrenador del Lloret, que té assumit que l'únic objectiu és la permanència i que patiran per aconseguir-la. Barceló explica que per anar sumant punts han de ser forts en defensa i minimitzar les errades en atac: “Hem de ser ordenats i conscients dels nostres punts forts, i també dels punts febles, i evidentment minimitzar-los.” Les victòries i la derrota han estat per només un gol i el tècnic diu que això és una mostra de la igualtat que hi ha en la lliga aquest any.

El Girona s'ha mostrat fort a casa, on ha guanyat dos partits –un contra el Liceo– i ha empatat l'altre. Fora de casa encara no ha puntuat i el seu entrenador, Ramon Benito, vol trencar aquesta ratxa negativa a la pista del Lloret. “A casa tenim aquell plus que ens dóna el nostre públic i a fora ens falta aconseguir-ho per intentar obtenir alguna cosa positiva, que al final determina poder pujar llocs en la classificació.” El tècnic del Girona també es mostra satisfet del fet que l'equip estigui competint en tots els partits i remuntant resultats adversos, i les dues derrotes encaixades han estat per només un gol. Benito diu del seu rival en el derbi: “Està fent una gran temporada amb molta gent jove, Manolo Barceló és un excel·lent tècnic, coneix molt el que és i com funciona l'OK Lliga, i realment està traient molt de suc de totes les jornades”.

PROTAGONISTES

En aquestes primeres jornades realment podíem aconseguir punts i n'estem aconseguint, però sabem que això és molt llarg

ELS ENTRENADORS

Barceló i Benito consideren que el partit serà molt disputat i anivellat
El Lloret és molt difícil de guanyar, crec que serà un resultat ajustat i amb pocs gols
Ramon Benito
ENTRENADOR DEL GIRONA
Té els al·licients perquè sigui un derbi tens, però amb joc i possibilitats per a les dues bandes
Manolo Barceló
ENTRENADOR DEL LLORET
Som candidats a patir per no baixar i, evidentment, l'objectiu és únicament mirar de no baixar
Estem competint en tots els partits, que és el que desitjàvem
Som forts a casa i ens falta aconseguir alguna cosa positiva a fora
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)