Barça

“La grandesa d'aquesta plantilla és que tots pensen en el bé col·lectiu”

Luis Enrique en 9 respostes.

Abans de l'entrenament d'aquesta tarda, previ al desplaçament del Barça a València, l'entrenador blaugrana, Luis Enrique Martinez ha repassat l'actualitat del seu equip.

València: “ens enfrontem a un València desconegut, pel poc temps que porta Prandelli. Pel que hem pogut veure, l'ordre defensiu i la bona col·locació són alguns canvis respecte a la fase anterior. No és una situació la seva, massa positiva, però la qualitat individual dels seus jugadors, fa que sigui un rival a considerar. Per les altres visites que hem fet, ja coneixem les dificultats que comporta”.

Sergi Roberto i l'opció Mascherano: “Sergi està bé, però no sé si el suficient per a entrar en la convocatòria o per ser titular. L'opció Mascherano existeix. És una possibilitat. Ho va fer molt bé contra el City”.

Mestalla: “Jugar fora de casa és sempre complicat. A Mestalla, amb una afició tan calent, ho és més. Han tingut molts entrenadors darrerament, per això no hi ha hagut temps per fer créixer una idea. Però el nivell dels seus futbolistes és molt bo”.

Convocar un jugador del filial: “Quan hi ha baixes, sospeses totes les possibilitats. Però no he decidit. Fins i tot demà al matí, per la proximitat amb València, puc dir si ha de venir un jugador del filial”.

Renovació Neymar: “Com totes les renovacions, és una gran notícia. Significa que la seva evolució ha estat bona. Ara és un dels millors jugadors del món. I també és una gran notícia perquè significa que un futbolista com ell vol seguir en aquest club”.

Bon ambient: “Crec que ajuda molt per treballar a gust. Tot i que tenim una plantilla plena d'estrelles, la grandesa és que tots ells pensen que el bé col·lectiu està per damunt de l'individual. És un plaer veure això”.

Luis Suárez: “Ha fet una evolució normal des que va arribar. Ens fa més perillosos. De vegades és assistent, de vegades és rematador, de vegades defensa. La grandesa és que els nostres jugadors poden fer tot això”.

Prandelli: “València és una plaça intensa, i ell ho sap. El conec de quan entrenava la Roma ell era el seleccionador d'Itàlia. Necessitarà temps per demostrar la seva vàlua. Està molt preparat a nivell futbolístic i personal. Li desitjo molta sort”.

El sopar de dijous: “Va ser una nit perfecta. Un company va voler fer partícip a la resta de plantilla del seu èxit i els va convidar a tots”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)