Nàstic

Futbol

Segona divisió A

No fan net amb les baixes

Nàstic. Les lesions han estat des del principi una rèmora per a l'equip grana, que per al partit de demà al camp de l'Almeria no podrà disposar de Jean Luc ni Maloku, i té alguns dubtes

Ase magre, ple de mosques. El Nàstic no ha tingut sort fins ara amb les lesions i no hi ha hagut cap jornada en què Vicente Moreno hagi pogut disposar de tots els jugadors. De fet, per a cada partit ha tingut més d'una baixa. Per a la visita de demà al camp de l'Almeria, un partit clau, ja que s'enfronten el cuer i el penúltim, són baixa segura per lesió els extrems Jean Luc i Maloku, a més de Reina i Manolo Martínez, de llarga durada. Suzuki, expulsat contra el Valladolid, es perdrà el partit per sanció. A més, futbolistes com ara Iago Bouzón, José Carlos i Cordero són dubte.

El Nàstic, que encara no pot trepitjar el Nou Estadi, acabat de ressembrar –ahir va treballar a l'annex de gespa artificial–, s'entrena avui al matí al CAR de Sant Cugat, des d'on a la tarda anirà a l'aeroport del Prat per viatjar a Almeria.

Amadou Boiro

Una de les novetats de la setmana ha estat veure entrenar-se amb el Nàstic Amadou Boiro, un futbolista fitxat l'últim dia del mercat d'estiu com a reforç, segons el comunicat fet públic en el seu moment pel club, de la Pobla de Mafumet. El central senegalès, però, no ha arribat a debutar amb el filial grana i ara s'entrena a les ordres de Vicente Moreno. De fet, Boiro té fitxa del primer equip segons el web de la LFP. La setmana passada, el portal Galsenfoot.com, dedicat a l'actualitat sobre el futbol senegalès, recollia unes declaracions del futbolista en què es mostra complagut per haver signat recentment un contracte de cinc anys amb el Nàstic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)