Editorial

L'EDITORIAL

Guardiola i la poca memòria del futbol

A Madrid ho tenien fàcil. Si guanyava el Barça, garrotades a Guardiola, si guanyava el City, a repartir contra el Barça. Tot normal

Pep Guardiola ha rebut de valent després del 4-0 que el Barça va clavar dimecres al Manchester City en la lliga de campions. La tradicionalment poc acurada premsa anglesa va carregar contra totes les decisions del tècnic català que consideren que va prendre malament, des de fer jugar Bravo fins a deixar Agüero a la banqueta. Com si al davant no tingués el Barça de Messi i els jugadors del City no haguessin comès algunes errades individuals impròpies de la categoria en què juguen. A Madrid ho tenien fàcil. Si guanyava el Barça, garrotades a Guardiola, si guanyava el City, a repartir contra el Barça. Tot normal. I a Barcelona, cadascú amb les seves dèries i manies personals.

Ahir Guardiola va tornar a comparèixer davant la premsa, en la prèvia del matx contra el Southampton, i va defensar amb contundència el seu estil de joc. Va dir que algun cop havia pensat a canviar-lo, però que no ho feia perquè no era la millor solució. I per què no canvia? Perquè en set anys ha guanyat 21 títols jugant d'aquesta manera.

Guardiola no canviarà. És evident que ara no té Messi i companyia a les seves ordres, però el joc del City d'aquesta temporada és molt més atractiu que el que feia l'equip de Pellegrini. I fa molt pocs mesos que Guardiola hi treballa. En el futbol no hi ha memòria i alguns ens volen fer creure ara que Guardiola no va tenir res a veure amb els èxits del Barça i del Bayern.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)