2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

El Miniestadi, com a estímul

2a divisió B. El Barça B, inèdit a porteria en els últims tres partits, i el Sabadell, necessitat de victòries a fora, s'enfronten al feu blaugrana amb la zona d'ambició de la taula entre cella i cella

El ritme de creuer imposat per l'Ebre, l'Alcoià i l'Hèrcules no deixa gaire marge per als perseguidors. El Barça B ha perdut el fil del lideratge i el Sabadell, de moment, espera enganxar-se al quart classificat. Per això, el d'avui al Miniestadi (20.30 h, Esport 3) és un partit important tant per als blaugrana com per als arlequinats ja que tots dos necessiten guanyar per, almenys, mantenir la presència entre els millors mentre la lliga, a poc a poc, es va trencant.

“Cada partit és un món i sí que és cert que darrerament ens ha faltat un punt d'encert, però ara tornarem al Mini i intentarem que torni el nostre futbol i que aquest gol arribi”, va dir Gerard López, que no podrà disposar del seu jugador estel·lar, Aleñá, convocat amb el primer equip. El Sabadell, en canvi, arriba després de trencar una ratxa de quatre empats amb una victòria a casa contra el Gavà i s'ha col·locat a tres punts del Barça B, quart classificat. “Són un equip molt perillós en les transicions, amb una qualitat individual altíssima, i això és el que hem de contrarestar”, va explicar Solivelles, que recupera el central Pol Moreno, un dels homes més en forma de l'equip, però perd el defensa Manu.

L'Hospitalet, a domicili

Els riberencs visiten el Miniestadi de Vila-real amb la necessitat de guanyar ja que han perdut els dos darrers partits. Per a l'enfrontament, Ismael García té el dubte d'Higón i Teo, malgrat que ha viatjat tota la plantilla.

LES REACCIONS

Ara tornarem al Miniestadi i intentarem que torni el nostre futbol i que el gol arribi
Gerard López
entrenador del barça b
Són un equip molt perillós en les transicions, amb una qualitat individual altíssima
José Solivelles
entrenador del sabadell
BARÇA B
Alineació:
Suárez; Palencia, Marlon, Martínez, Moisés; Fali, Gumbau, Xemi; Alfaro, Romera i Perea
Baixes:
Cardona i Kaptoum (lesió) i Aleñá (amb el primer equip)
SABADELL
Alineació:
Ezkieta; Pastells, Barrio, Pol Moreno, Verdú; Juanjo, Jordi López; Gai Assulin, Migue, Jordan Sánchez; i Ian González
Baixes:
Batanero i Jaime (lesionats) i Manu (sanció)
L'HOSPITALET
Alineació:
Víctor, Juste, Hostench, Selvas, Zamora, Carlos López, Benji, Walter, Lucas Porcar, Rubio i Salinas.
Baixes:
cap
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)