Barça

Futbol

FC Barcelona

“Al Barça em sento com a casa, sóc molt feliç”

Futur segellat. Neymar i el Barça van oficialitzar la renovació, tancada ja al juliol, amb la signatura del seu nou contracte fins al 2021 i amb una clàusula que anirà pujant fins als 250 milions d'euros

El futur de Neymar Júnior continua sent blaugrana. El crac brasiler i el Barça, que el mes de juliol ja van tancar l'acord de renovació, el van oficialitzar ahir amb la signatura del nou contracte fins al 2021. La clàusula de rescissió s'ha fixat en 200 milions el primer any, 222 milions el segon i 250 milions els darrers tres anys del contracte. L'acte va comptar amb la presència del president, Josep Maria Bartomeu; del vicepresident esportiu, Jordi Mestre; del directiu Javier Bordas; del secretari tècnic, Robert Fernández; del director executiu, Òscar Grau, i del director d'Esports Professionals, Albert Soler. Tampoc hi va faltar el pare de Neymar, que en una entrevista en el programa Hora B de Barça TV va voler mostrar la seva alegria per poder continuar jugant més anys al Camp Nou: “Sóc molt feliç d'haver renovat amb el Barça, on em sento com a casa.”

Recordant la seva arribada, el 2013, i la seva adaptació, el brasiler va parlar dels seus companys, i en especial de Dani Alves, com a factors clau: “Els jugadors que hi ha al Barça són increïbles. Estant fora era una cosa que m'espantava una mica abans d'arribar. Tot i això, quan vaig entrar al vestidor vaig comprovar que els jugadors eren molt humils. Són bons companys i s'han convertit en els meus amics. Sobretot Alves, a qui trobo a faltar. Ja sabia que el Barça era molt gran i al principi va ser un xoc, però em van ajudar a adaptar-me al club.” Pensant en clau de futur, i després d'assegurar que arribar a un acord per renovar “ha estat molt fàcil”, va explicar que li agradaria ser recordat com “algú guanyador, feliç i una mica atrevit”. El que sí que va reconèixer és que abans de fitxar ja s'imaginava “guanyant títols i marcant molts gols”. De moment, ja n'ha fet 91 en 150 partits, en els quals ha aixecat nou títols. Quan li van preguntar per les seves millors dianes, es queda “amb la primera, en la supercopa d'Espanya al Calderón, la del primer clàssic, la de la final de la Champions i una contra el Vila-real”.

El brasiler també va tenir paraules d'elogi per a Luis Enrique: “Ha estat un suport molt important i crec que el millor entrenador que he tingut. Ser jugador seu és un orgull.” Precisament, el tècnic asturià, en la roda de premsa abans de l'entrenament, no va dubtar a valorar la renovació de Neymar com a molt positiva: “Com totes les renovacions, és una gran notícia. Significa que la seva evolució ha estat bona. Ara és un dels millors jugadors del món. I també és una gran notícia perquè significa que un futbolista com ell vol seguir en aquest club.” Per la seva banda, Josep Maria Bartomeu va manifestar a Twitter també la seva satisfacció per poder assegurar el futur d'una altre crac de l'equip: “Continuem treballant per mantenir l'excel·lència esportiva. Felicitats per la renovació amb el Barça, Neymar.”

Avui, partit 100 en la lliga

Acabat de renovar, Neymar Júnior, que ahir també va ser convocat per la seva selecció per als partits contra l'Argentina i el Perú del mes de novembre, complirà avui a Mestalla el seu partit número 100 amb el Barça en el campionat de lliga. Fins ara, el brasiler ha celebrat la victòria en 74 d'aquestes 99 jornades disputades, amb un balanç de 59 gols marcats. L'última lliga va ser la millor pel que fa al seu registre golejador, amb 24 dianes. Contra el València, però, no ha marcat mai.

Espero passar a la història i que se'm recordi com algú guanyador, feliç i també una mica atrevit
Neymar Júnior
Luis Enrique ha estat un suport molt important i crec que el millor entrenador que he tingut. És un orgull ser un dels seus jugadors
Els jugadors del Barça són increïbles. Quan vaig entrar al vestidor vaig comprovar que eren molt humils, i s'han convertit en amics
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)