Barça

Futbol

Primera divisió

Examen amb baixes

El Barça visita avui Mestalla, un camp sempre complicat pel que fa a l'atmosfera ambiental i on el curs passat l'equip no va passar de l'empat i en fa dos va acabar resolent en el temps afegit

A les importants baixes ja conegudes de Piqué i Jordi Alba, ahir s'hi van sumar les d'Arda i Rafinha. Torna Sergi Roberto

André Gomes i Paco Alcácer tornen per primera vegada a Mestalla. Martín Montoya i Munir disputaran per primer cop un partit contra el FC Barcelona defensant ara la samarreta del València. Vides creuades. A molts futbolistes els toca avui enfrontar-se al seu passat. No serà el cas de Jordi Alba. El de l'Hospitalet, amb una elongació al bíceps femoral de la cama esquerra, serà baixa contra el València i el Granada, i és un dels homes que s'han quedat a Barcelona. També Gerard Piqué, amb un esquinç al lligament lateral extern del turmell dret i a qui no s'espera fins a la visita de l'equip al Sánchez Pizjuán o el següent partit, contra el Màlaga. Els dos peatges que va haver de pagar el Barça en el partidàs de dimecres contra el City de Pep. A aquestes dues baixes s'hi afegeixen les d'Arda i Rafinha, que van caure ahir a la tarda de la convocatòria. El turc té una contusió al colze esquerre i el brasiler és baixa per una contusió costal.

La morbositat d'alguns retrobaments serà, sens dubte, un dels al·licients del partit d'avui. L'altre, veure com el Barça mira de sobreposar-se a les baixes, sobretot en la línia defensiva, en un escenari tan exigent com és Mestalla. En aquest sentit, faves comptades. L'absència d'Alba, obre la porta a Lucas Digne a l'esquerra i Sergi Roberto reapareixerà a la dreta després de perdre's els dos últims partits per lesió. A l'eix, tot fa pensar que l'asturià apostarà per la parella Mascherano-Umtiti. Mathieu, un altre dels que torna al feu valencianista, qui sap si podria pagar els plats trencats per la seva expulsió contra el City. L'acció no va agradar gens a Luis Enrique. Ja ho veurem. La resta, poques sorpreses a la vista, carta de rotacions al marge. Ter Stegen a la porteria, mig del camp de gala amb Busquets, Iniesta i Rakitic i, a dalt, el trident radiant de felicitat. Messi arriba a Mestalla després d'un hat-trick i l'enèsima exhibició en la Champions; Suárez, després de rebre la Bota d'Or, i Neymar, havent acabat de signar la renovació. En la llista, destaca la inclusió d'Aleix Vidal després de vuit convocatòries quedant-ne fora, el retorn de Denis i la presència de Carles Aleñà, que curiosament ja va ser convocat amb el primer equip el curs passat a Mestalla, en la copa.

El València arriba a la cita reforçat per la seva darrera victòria a El Molinón (1-2) en l'estrena de Cesare Prandelli en el càrrec. El d'avui serà l'estrena de l'italià a Mestalla. Siqueira torna a ser baixa, però el conjunt valencianista recupera el portuguès Nani, absent a Gijón. Mangala, reservat per precaució contra l'Sporting, truca a la porta de l'onze.

ARDA I RAFINHA

El turc té una contusió al colze esquerre i el brasiler, una contusió costal

SERGI ROBERTO

Després de perdre's els dos últims partits, el de Reus jugarà a la banda dreta

NANI

El portuguès, ja recuperat, tornarà a l'onze del València. Mangala també

PRANDELLI

El tècnic italià va debutar a Gijón amb premi (1-2) i avui s'estrena a casa

“A Messi no se'l pot parar. No perdré el temps”

Nuno Espírito Santo, Gary Neville, Pako Ayestaran... (amb Voro apagant incendis contínuament)... i ara, Cesare Prandelli. En les últimes tres temporades, Luis Enrique s'ha trobat un València en estat de canvi constant. Moltes pugnes diferents en clau de banqueta. Prandelli, després del tast a Gijón, s'asseurà per primer cop a la banqueta de Mestalla. Ahir es va desfer en elogis parlant de Messi en la roda de premsa: “Aquesta nit dormiré molt bé. No hi ha manera d'aturar Messi. No se'l pot frenar. Per tant, no perdré el temps en això.” “Messi és futbol i fantasia. És el somni de cada nen”, afegia. “El Barça és un dels millors equips del món. Patirem, evidentment, però hem de tenir dues o tres idees clares per mirar de posar-les en pràctica i crear-los problemes”, comentava ahir l'italià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)