ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

El Barça fitxarà

Lliga Endesa. La decisió estava presa abans del partit contra el Fenerbahçe i el reforç s'espera en un màxim 20 dies

El Barça Lassa fitxarà en un màxim de tres setmanes un nou jugador. La decisió es va prendre abans de la derrota del Fenerbahçe, però el partit contra els turcs va servir per evidenciar algunes deficiències de l'equip blaugrana. El primer és que les lesions –Navarro, Koponen, Ribas, Lawal, i ahir Doellman...– estan debilitant el potencial i la conjunció de la plantilla i, tot i la comprensió de Bartzokas, que havia acceptat la situació, s'acabarà fent un reforç més.

Comença la marató

Comptant el partit contra el Fenerbahçe, el Barça jugarà sis partits en tretze dies. Avui juga contra el Betis; dimarts viatgen a Belgrad; dimecres juguen contra l'Estrella Roja; divendres, al Palau contra el Bamberg; diumenge, a Fuenlabrada, i entre setmana viatgen a Tel-Aviv. Aquest ritme obliga a tenir una plantilla llarga, cosa que ara mateix el Barça no té si comptem els jugadors sans. Això ha fet que la sort de l'equip s'encomani a Rice i, tot i que està jugant a un nivell espectacular, les defenses ja comencen a prendre mesures. Ara mateix sembla que Tomic i Perperoglou són els dos únics jugadors que poden secundar el nord-americà, un arsenal massa curt per intentar competir contra els millors d'Europa.

La Penya, sense reforç

El Divina Joventut tornarà a tenir avui una nova oportunitat per tallar la ratxa de quatre derrotes seguides, el pitjor inici del curs. El rival serà el Baskonia de Sito Alonso, que divendres va jugar a Kaunas en l'Eurolliga, que torna allà on van confiar en ell per debutar com a tècnic ACB. El tècnic Diego Ocampo va confirmar que tot i la dinàmica negativa de l'equip confia en els jugadors que té: “Ni jo ni el club considerem que faci falta un reforç, a banda que no hi ha diners per fer-lo; penso que els jugadors no estan exhibint el potencial que demostren en el dia a dia i la sort acabarà canviant.” Ocampo va afegir que Stutz, amb diferència el que està més lluny del que s'esperava, “ha tingut uns quants virus que li han frenat la progressió”.

LA PENYA, NO

Ocampo: “Confio en l'equip que tinc, ni jo ni el club considerem que faci falta cap incorporació”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)