Barça

Futbol

Primera divisió

“La manera com s'ha guanyat diu molt del nostre esperit”

Luis Enrique estava molt satisfet per la important victòria del seu equip, però alhora es mostrava contrariat per la lesió d'Iniesta: “És la notícia trista i desagradable del dia.” Pel tècnic asturià, la jugada no admet cap dubte i va justificar la picabaralla verbal amb Enzo Pérez: “És una falta molt clara i no hi ha ni targeta groga. És lògic que m'hagi activat.”

Sobre el partit, Luis Enrique va explicar que havia estat “fidel” als València-Barça dels últims anys: “Hi ha hagut tensió, intensitat i ocasions per als dos equips, ha estat igualat fins al final.” El tècnic asturià va ressaltar que el seu equip havia començat “molt bé” el partit i que haurien pogut fer més d'un gol en aquest primer temps, però que en la segona meitat havien tingut una desconnexió d'uns minuts que havia propiciat les transicions del València, que ho va aprofitar per fer els dos gols: “Ens hem tornat a ficar en el partit amb el gol de Suárez, i fins al final tant hauríem pogut guanyar com perdre.” Luis Enrique no va atribuir el descontrol final al cansament, sinó a les ànsies per atacar dels seus jugadors. El tècnic va lloar l'actitud del seu equip per capgirar el partit. “La manera com s'ha guanyat reflecteix com és l'esperit d'aquest equip. L'equip té fe i hi creu, té ganes de guanyar. És un valor molt positiu l'actitud dels jugadors.”

Sobre les polèmiques arbitrals, com per exemple el primer gol de Messi, en què els jugadors del València van reclamar fora de joc de Luis Suárez, Luis Enrique va preferir no entrar en polèmiques. “No valoro aquest tipus de jugades. Tots tenim l'especial habilitat de veure-ho tot a favor nostre”, va assenyalar. Tampoc va voler fer sang amb el que va passar en la celebració del tercer gol del Barça, en què Neymar va rebre l'impacte d'una ampolla al cap: “No sóc aquí per valorar que un aficionat hagi llançat un objecte. Segur que a la majoria d'aficionats del València no els agrada el que ha fet.”

Sobre com va viure la jugada decisiva del final, Luis Enrique va lloar la transició feta pels seus jugadors: “El nostre millor llançador és Messi, però ja sabem que l'any passat va ser difícil amb els penals, i encara ho és més quan al davant tens Alves, que sembla enorme sota els pals. Pensava que el llançaria cap a l'altre costat. Ha agafat la responsabilitat, i per a nosaltres ha estat una immensa alegria.”

LESIÓ D'INIESTA

“És la notícia trista del dia. La falta és molt clara i no hi ha ni targeta groga”

EL PARTIT

“Ha estat fidel als València-Barça, amb intensitat, tensió i ocasions per a tots dos”

LES POLÈMIQUES

“Tots tenim l'especial habilitat de veure-ho tot a favor nostre”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)