OK Lliga

El Moritz no sentencia

OK Lliga. El Caldes va jugar amb una major determinació que els locals en la segona part i va neutralitzar els dos gols de Mitjans

M. VENDRELL 2 CALDES 2

MORITZ VENDRELL: Molina, Mitjans, Rocasalbas, Creus i Ferrer –equip inicial–; Navarro, Fernández i Gil. RECAM LÀSER CALDES: Campor, Molera, Urbano, Rovira i R. Acsensi –inicial–; A. Acsensi, Galbas i Blanqué. GOLS: 1-0 (8') Mitjans. 2-0 (10') Mitjans. 2-1 (32') Urbano. 2-2 (46') R. Acsensi, de penal. ÀRBITRES: Díaz i García. Blava a Rocasalbas. FALTES: 9 el Vendrell i 13 el Caldes. COMENTARI: El Moritz Vendrell no va mantenir un avantatge de 2-0 i continua sense trobar la fórmula, ni en atac i ni en les directes. Mitjans va afusellar una assistència de Ferrer des de darrere la porteria (1-0) i ell mateix va tornar a marcar en el segon rebuig d'un penal provocat per Edu Fernández. Va tirar fora, va rebotar en la tanca i, després de l'aturada de Campor, va marcar. Mentrestant, al Caldes li costava fer perill tot i tenir possessions llargues. Els visitants, però, van sortir amb més determinació en el segon temps. Galbas, molt actiu, va ser aturat per Rocasalbas –blava–. La directa la va llançar Blanqué i Molina, fantàstic, la va treure. En inferioritat, però, Urbano la va clavar des de fora (2-1). A 3:38 del final Roger Acsensi va empatar de penal. A 2:39, el Caldes va fer la desena falta, però Campor, ferm tot el partit, va aturar la directa de Mitjans.
J.M.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)