Barça

Futbol

Primera divisió

Greu lesió d'Andrés Iniesta que va fer témer el pitjor

Víctima. El manxec, que va rebre una forta entrada d'Enzo Pérez, té una lesió parcial al lligament lateral extern del genoll dret i estarà de baixa entre 6 i 8 setmanes

“Algun dia li faran mal de debò.” Aquestes paraules, que sovint es pronuncien veient el joc dur de què són víctimes els cracs del Barça –i d'altres equips–, es van fer realitat ahir a Mestalla. El damnificat va ser Andrés Iniesta, que es va fer una lesió parcial al lligament lateral extern del genoll dret per culpa d'una dura entrada per darrere d'Enzo Pérez, i que obligarà el capità blaugrana a estar de baixa entre sis i vuit setmanes. Un mal menor, tenint en compte que en un primer moment es va arribar a témer una lesió molt pitjor. Que el manxec abandonés Mestalla caminant pel seu propi peu, però, ja va ser el primer senyal que feia pensar que la cosa no era tan greu com es podia preveure, tot i que no seria gens estrany que no pogués tornar a estar disponible ja fins al 2017.

El joc del València, vorejant la violència des del primer minut, i la permissivitat arbitral no feien intuir res de bo. Només s'havien disputat onze minuts quan Enzo Pérez va fer la tisora per darrere a Iniesta, que, amb la cama dreta recolzada a terra, no va poder fer res per esquivar la patacada del migcampista argentí. Just després de caure, els gestos de dolor del capità del Barça ja van fer témer el pitjor. Alguna cosa greu li havia passat. Ni Luis Enrique va poder ocultar la seva indignació per una acció, per cert, que Undiano Mallenco –amb una actuació, sobretot en la primera part, que va recordar aquella de la final de copa del 2011 contra el Madrid de Mourinho, també a Mestalla–, no va castigar ni amb falta. L'entrada del metge del Barça, Ricard Pruna, va ser immediata i el manxec va haver d'abandonar el camp en llitera i entre llàgrimes. Finalment, els resultats de les proves que se li van fer ja un cop a Barcelona van ser més alleujadors.

Un rere l'altre

Ahir va ser Iniesta, però en les últimes setmanes, com, de fet, ha passat gairebé des que va començar la temporada, la infermeria blaugrana només s'està omplint, partit rere partit. Dimecres, contra el Manchester City, ja van caure lesionats Gerard Piqué, per una forta entrada de Silva, i Jordi Alba, que hauran d'estar de baixa tres i dues setmanes, respectivament. Tampoc van poder viatjar a València ni Rafinha ni Arda. Divendres, el brasiler es va fer mal al costat esquerre i el turc, al colze esquerre, i van ampliar la llista de baixes, tot i que en el seu cas el club no va comunicar el temps que necessitarien per recuperar-se i només va indicar que la seva evolució en marcaria la disponibilitat. Cillessen és l'altre blaugrana que continua lesionat.

VIST I NO VIST

Només havien passat 11 minuts quan Enzo Pérez, per darrere, va lesionar el capità

PERMISSIVITAT

Undiano Mallenco no va xiular ni falta en l'acció de la lesió i va permetre el joc dur del València
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)