2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

El Barça no deixa opció al Sabadell

2a divisió B. Només la falta de punteria blaugrana evita que els vallesans marxin del Miniestadi amb un sac de gols. Els arlequinats, a més, acaben el partit amb un home menys

Si el d'ahir havia de ser un duel per determinar quina ha de ser la tendència del Barça B i del Sabadell a partir d'ara, el filial blaugrana ja es pot felicitar. Els arlequinats tenien la possibilitat de retallar distàncies amb el quart classificat i de presentar-se com un candidat ferm a rondar la promoció d'ascens, però ahir va demostrar que no hi està preparat. Un equip d'elit, com el conjunt blaugrana, va ser superior en cadascun dels aspectes del joc, i només la falta de punteria blaugrana, la que ha acusat en les últimes tres jornades, van evitar que el marcador al Miniestadi no fos d'escàndol. Gerard López va saber interpretar perfectament el dibuix arlequinat de dos pivots al mig del camp. Els interiors buscaven l'esquena de Juanjo i Adri Díaz, i les ocasions no van deixar de rajar des del primer minut. Primer va ser Marlon, que va avisar amb un cop de cap desviat (8') i després l'interior Gumbau va perdonar a l'àrea petita una passada de la mort, una jugada que es va repetir constantment durant tot el partit. El Sabadell buscava replegar-se i tirar el contraatac, però de vegades també intentava combinar des del darrere; el resultat és que la pressió blaugrana no va deixar que els de José Solivelles –ahir a la grada complint el segon dels tres partits de sanció– passés del mig del camp. Així, el Barça va continuar collant el rival amb oportunitats de Romera (20'), Gumbau (24') i un xut de Perea (30') que es va estavellar a les mans de Jordan Sánchez sense que l'àrbitre les sancionés. No va ser fins al minut 37 que el Sabadell va provar Suárez amb un xut de Pastells amb l'esquerra que va marxar desviat. Els dubtes sobre la punteria blaugrana es van acabar només començar el segon temps, en una pilota que Alfaro va posar dins l'àrea i que, amb espai i temps, Romera va introduir a la porteria d'Ezkieta. La reacció arlequinada no només no va arribar, sinó que van ser els blaugrana Carbonell, Perea i Gumbau qui es van apropar al gol. Però de nou Romera, marcant un golàs amb un cop de cap en una falta, va sentenciar l'enfrontament. El final de partit només va servir perquè tots dos equips s'escalfessin. Especialment el Sabadell, que va rebre l'expulsió d'Ian, per una exagerada agressió, i que va acabar el xoc a puntades amb el rival.

LES REACCIONS BARÇA B 2 SABADELL 0

El resultat hauria d'haver estat més ampli. Hem fet un molt bon partit, no hem baixat en cap moment controlant tots els aspectes
BARCELONA B: Suárez; Nili, Marlon, Martínez, Moi Delgado; Sarsanedas, Carbonell (Xemi, 65'), Gumbau (Fali, 76'); Perea, Romera (Mujica, 84) i Alfaro. SABADELL: Ezkieta; Pastells, Pol Moreno, Viale, Verdú; Juanjo Ciércoles, Adri Díaz (Txomin, 72'); Jordan Sánchez, Migue (Yeray, 58'), Assulin (Jordan Gaspar, 87'); i Ian González. GOLS: 1-0 (48') Romera. 2-0 (66') Romera. ÀRBITRE: Miralles Selma. T.G.: als locals Gumbau, Romera, Sarsanedas, Xemi; als visitants Migue, Jordan Sánchez, Verdú, Juanjo Ciércoles. T.V.: al visitant Ian González (76'). PÚBLIC: 1.630 espectadors al Miniestadi.
Respectava fins ara el Sabadell però no m'han agradat les dures entrades del final del partit
Gerard López
entrenador del barça b
No hem creat gaire perill però sí que crec que en la primera meitat hem combinat bé durant alguns moments amb la pilota
És molt difícil jugar contra el Barça B. Cal seguir endavant i no hem d'abaixar els braços
Pedro Puigserver
entrenador auxiliar del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)