Barça

futbol

Barça

Només vuit blaugrana s'han salvat de les lesions

Infermeria. Busquets, Denis, Luis Suárez, Neymar, Alcácer, Digne, Aleix Vidal i Masip, els únics jugadors de Luis Enrique que no han tingut problemes físics en el primer tram de la temporada

La lesió d'Andrés Iniesta no només és una mala notícia per la gravetat i per la importància del futbolista, sinó també perquè s'afegeix a les de Cilessen, Alba, Piqué, Rafinha i Arda. Ara mateix, Luis Enrique no podrà disposar d'aquests sis efectius durant unes setmanes en què el Barça tindrà compromisos difícils, com el que jugarà contra el City i, uns dies més tard, contra el Sevilla. No és el primer cop, però, que el tècnic asturià ha de preparar els partits amb absències importants. Aquesta temporada són pocs els futbolistes que encara no han caigut lesionats. Concretament, vuit: un porter, dos defenses, dos migcampistes i tres davanters: Jordi Masip, Aleix Vidal, Lucas Digne, Sergio Busquets, Denis Suárez, Luis Suárez, Neymar i Paco Alcácer. Fins ara, hi ha hagut disset lesions al primer equip del Barça, amb catorze futbolistes afectats.

La més greu, de moment, ha estat la diagnosticada al capità blaugrana, perquè Iniesta estarà uns dos mesos allunyat dels terrenys de joc i té molts números de no tornar a jugar fins al 2017. Juntament amb la que va tenir tres setmanes Leo Messi a la infermeria, la del manxec serà la que més notarà l'equip. No perquè no tingui recursos, sinó perquè el capità és una peça vital. Aquesta ha estat una setmana negra per als serveis mèdics blaugrana, que han tingut més feina que mai des que va començar la temporada. Primer Jordi Alba i Gerard Piqué durant el partit contra el City; després, Rafinha i Arda Turan en l'última sessió d'entrenament abans de viatjar a València; per acabar, Andrés Iniesta a Mestalla. Cinc lesionats en quatre dies, tot i que de diversa gravetat. Ara mateix, els que en tenen per a més temps són Piqué i Iniesta, i aquest últim és reincident, perquè ja va tenir una lesió al genoll a l'agost, tot i que va ser més lleu.

Beneïdes rotacions

Luis Enrique toca fusta perquè els vuit futbolistes nets de lesions no hagin de passar per les mans dels metges. Les rotacions han permès donar descans a alguns jugadors com Busquets, que sí que ha tingut algunes sobrecàrregues, però no s'han arribat a lesionar. La línia més afectada ha estat la defensa i la que menys efectius ha perdut, la davantera, amb la lesió de Messi com a únic contratemps. L'argentí, Alba i Iniesta, a més, són els únics que s'han lesionat dues vegades. En poc més de dos mesos, disset lesions. Luis Enrique espera que s'aturi la ratxa.

BUSQUETS

Les rotacions de Luis Enrique han evitat una lesió del migcampista de Badia

REINCIDENTS

Iniesta, Messi i Jordi Alba ja han tingut dues lesions aquesta temporada
Fins a catorze jugadors del Barça han tingut alguna lesió en aquest inici de curs
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)